Basecamp Rental – новият сайт за наем на екипировка

Ски туринг, лавинна екипировка, ски бягане, снегоходки - всичко необходимо за вашето приключение в планината вече на едно място: basecamp-rental.com

0
 

Сподели

Shares

Наемането на екипировка вече става с два клика! Basecamp представя новата си платформа за обслужване на клиенти – basecamp-rental.com.

Новият сайт ще дава възможност за бързо, лесно и удобно заявяване на екипировка под наем. Платформата ще предлага екипировка за ски туринг, ски бягане, снегоходки, както и лавинна екипировка, като клиентите ще могат да заявяват както пълни комплекти, така и отделни елементи като ски, ски обувки, щеки. Марките, с които сайтът ще работи са добре познати на клиентите и приятели на Basecamp – това са водещите аутдор производители Scarpa, G3 Genuine Guide gear, Mammut, Black Diamond, Madshus, MSR и ABS.

От няколко години магазин Basecamp предлага опцията Наем на екипировка. Целта ни е дадем възможност да всеки желаещ да се докосне до усещането на свободното предвижване в планината. Сега, с новия сайт, се надяваме да направим процесът по-лесен, бърз и приятен за нашите клиенти.“, казва управителят на XCoSports България, Дарина Тодорова.

Новият сайт ще дава възможност на клиентите да виждат наличните продукти в реално време. При избиране на желаните дати за наем, сайтът ще показва дали желаното оборудване е свободно.

След изпращане на заявката, клиентите ще получават потвърждение за получена заявка, а екипировката ще могат да вземат от физическия магазин Basecamp на бул. Черни връх 90.

За Basecamp:
Верига магазини Basecamp предлагат висококачествена екипировка за аутдор спортове и активен начин на живот. Сред марките, които може да намерите в Basecamp са Patagonia, Scarpa, Black Diamond, G3 Genuine Guide gear, Mammut, Marmot, и др. В над 10 годишната си история, Basecamp се превръща не просто в магазин, а в място, обединяващо хора със сходен мироглед, любители на природата и активния начин на живот.

За XCoSports:
XCoSports България е водещ вносител на висококачествена екипировка за спортове на открито и представител за България на марките: Patagonia (USA), Scarpa (Italy), Gregory (USA), Icebreaker (Нова Зеландия), Silva (Sweden), Gerber (USA), DirectAlpine (Czech Republik), Genuine Guide Gear G3 (Canada), ABS Airbag (Germany), Blue Ice (France), Ortik (Portugal), Blue Ice (France), Polar (Finland), Black Diamond (USA), MontBell (Japan), Point 6(USA), Rudy Eyewear (Italy), Chimpanzee (Czech Republic), LyoFood (Germany). За допълнителна информация – www.xcosports.com и facebook.com/

Снимки: © Basecamp

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.