Теодора Илиева и Тина Близнакова с два подиума в Алпбах, Австрия

Вижте и специални видеа от спусканията им!

0
 

Сподели

Shares
Снимка:Маria Knoll

Първият старт за нашите момичета Тина Близнакова и Теодора Илиева за сезон 2022 беше изпълнен с най-различни преживявания. Състезанието в Алпбах е с по-особен характер от други фрийрайд състезания поради формата му – освен показване на умения в сферата на фрийрайда, райдърите трябваше да покажат уменията си и в областта на фрийстайла по построените кикъри на склона.

Снимка:Маria Knoll

Двата дни протекоха изключително интензивно за момичетата, имайки в предвид, че ден преди състезанието, почти нямаше видимост на склона и Теди и Тина имаха малко време да решат какви ще бъдат техните линии. Състезанието беше с ранкинг 2 звезди, което бе напълно по силите на момичетата за първи старт за този сезон.

Снимка:Маria Knoll

В категорията на Теди, за съжаление нямаше друго момиче, но това не й попречи да покаже стилно и стабилно каране, което беше доста високо оценено от съдиите.

На този линк може да видите спускането на Теди.

Тина показа както винаги технично каране, но заради малка грешка броени метри преди финала и беше отредено второто място.

Снимка:Маria Knoll

На този линк може да видите спускането на Тина.

Този старт беше перфектната загрявка и подготовка за предстоящото състезание на Тина и Теди във Фибербрун отново в Австрия, което е от по-висок ранкинг, а именно 3 звезди.

Снимка:Маria Knoll

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.