Новият Фън Парк Боровец: Зимно разцепване на макс!

Нова локация, много събития!

0
 

Сподели

Shares

Тази зима игрите със снега стават още по-забавни с новият Фън парк Боровец, който определено има какво интересно да предложи.

Разположен е от дясната страна на ски писта “Попангелов” след отбивката за междинна станция на кабинков лифт „Ястребец“, той разполага с голямо разнообразие от рейлове, боксове и препятствия за всякаква възраст.

Създателите му от Бороспорт, предлагат на любителите на зимните предизвикателства две ленти с различни нива на трудност, сноуборд и ски трасе, състоящо се от 8 уреда – 4  за рейл и 4 бокс уреда с обща дължина 250 м.

Дясната линия съдържа “Flat Rail” (прав рейл), „Down Rail” (наклонен рейл) с “Flat Rail” (прав рейл) като линията е предназначена за напреднали карачи (Advanced level).

Лявата линия  съдържа „Flat Box” (прав бокс), „Down Box” (наклонен бокс) с дължина „Rainbow box” (бокс тип “дъга”) и е подходяща за начинаещи  (Beginner/Intermediate level).

Вижте видео от Фън парк Боровец тук.

На 5 февруари (събота) във Фън парк Боровец ще се проведе Workshop от две части като във втората част ще имате възможността да получите съвети за каране от треньорите на Бороспорт-едно от най-успешните ски училища у нас.

Освен да изпробвате нови трикове или да погледате как други го правят, през сезона ще имате възможност да се включите в открити уроци за каране по трасето, както и да видите световнозвестни формати като кръгът от Световното първенство за младежи -Borovets Rookie Fest, част от World Rookie Tour 2022.

В тазгодишното издание двама от сноубордисти и двама скиори от участниците в надпреварата ще могат да спечелят All inclusive ticket за световните финали в края на месец Март в Италия и Австрия.

На 04.02.2022 в 19:00 ще бъде отворена регистрацията за състезанието на funpark.bg, а квотите са ограничени до 50.

Фън парк Боровец работи всеки ден от 10:00 до 15:30 часа и ви очаква да станете част от зимната фиеста!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.