Fjällräven се завръща с трекинг тура Vándortúra след двугодишна пауза

Шведският бранд е готов да посрещне природните ентусиасти на няколкодневно приключение в Унгария!

0
 

Сподели

Shares
Снимка: Fjallraven

Любители на природата, емблематичния поход Vandotura се завръща! Като фенове на алтернативния начин на живот, това за нас е страхотна новина, защото ни очакват освен трекинга, допълнителни активности като йога, дегустация на вино, общи закуски и вечери и създаване на много нови приятелства!

Компанията за аутдор екипировка Fjällräven обяви, че тази година ще проведе емблематичният си поход Vándortúra, който има за цел да събере любители на природата от всички краища на света и заедно да се насладят на забележителните гледки, които предлага природния парк Балатон в Унгария. Събитието ще се проведе от 01.08 до 05.08.2022 година, а регистрацията за участие е вече отворена на следния линк.

Vándortúra води началото си от 2014 година, като вдъхновението за прехода идва от друго емблематичното и организирано от Fjällräven събитие, а именно Fjällräven Classic. Трекингът с приятели е заложен в ДНК-то на бранда от основателя на компанията Оке Нордин, който вижда възможност да засили връзката си със своите близки и природата, както и да тества своята екипировка, чрез дълги преходи из шведските планини. Бавното темпо, насладата от всяка секунда прекарана под открито небе и спомените, създадени с приятели се превръщат в трекинг стил, възприет от мнозина по света. Хармоничната програма, изпълнена с невероятни гледки и преживяна заедно с природни ентусиасти, прави събитието привлекателно както за експерти в планинарството, така и за абсолютно начинаещи.

Снимка: Fjallrave

Пандемията не подмина и Vándortúra. Последният трекинг на живо бе през 2019 година, но от Fjällräven бяха решени да не изоставя любителите на природата и подходи към ситуацията по безопасен начин. Шведският експерт изпрати природни ентусиасти на соло приключение по няколко маршрута в парка Балатон, които заснеха цялото пътуване.

Видеото послужи на предишните участници във Vándortúra да си спомнят невероятните пътеки, по които са минали, а за начинаещите планинари то бе своеобразна подготовка за това какво да очакват по време на прехода.

Две години по-късно, през 2022, Fjällräven даде лъч надежда на любителите на природата и трекингите като обяви, че отново ще проведе Vándortúra в началото на август месец в съответствие с епидемиологичните разпореди на Унгария. Платформата за регистрация вече е отворена, а първите 100 регистрирали се, които са платили таксата си за участие, ще получат и специален подарък от шведската марка.

Снимка: Fjallraven

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.