Exit Extreme Film Fest 2011

0


Дата на събитието: 10.09.2011

Сподели

Shares

Exit Extreme Film Fest 2011

Лятото си отива, септември месец е вече тук. Позитивното в случая е, че както обикновено първите дни след лятната летаргия винаги имат какво да ни предложат. Така е и в този случай – задава се шестото издание на Exit Extreme Film Fest!

На 10 септември 2011 (събота), хидропарк Казичене отново ще се превърне в притегателна точка за над 3500 любители на есктремните спортове– едни, за да се включат в множеството демонстрации и състезания, други за да слушат музика на живо и да гледат най-добрите български екстремни филми за изминалата година, трети просто да позяпат и да изпият по едно-две пиенета, но всички с общата мисия да се забавляват максимално.

Следвайки модела с времето и опита нещата да се правят все по-добре, организаторите на фестивала отново са вложили доза новаторство и обещават изключителни атракции, което ще превърне Exit Extreme Film Fest 2011 в своеобразна кулминация на заминаващия си летен сезон.

Силен акцент на събието ще бъде Биг Еър Бег състезанието, което ще позволи на практикуващите сноуборд, ски и байк да изпробват шанцата и да покажат сериозни трикове. Победителите ще получат парична награда, която ще дойде като бонус към значително увеличеното его, породено от възгласите на тълпата.

Със сигурност публиката може да очаква невероятна атракция и по време на мотокрос, уейкборд, сноуборд, фрий ски, фрий рън, маунтинборд, скейтборд, BMX, брейк денс и инлайн демонстрациите, след като в събота, за пореден път Exit Extreme Film Fest ще събере най-добрите в тези спортове.

Събитието ще завърши с церемония по представянето на спечелилите филми и награждаване на техните създатели.

Главната цел на фестивала не се променя с годините – да демонстрира и популяризира класическите екстремни спортове, както и други модерни спортни активности сред младите и прогресивно мислещи хора и пряко да насърчи снимането на филми, които допълнително да спомогнат за това.

Exit Extreme Film Fest 2011 ще се проведе със съдействието на Monster Energy.
 
Exit Extreme Film Fest 2011

Освен всичко, което вече изброихме, посетителите ще имат възможността да се сдобият и с награди предоставени от Monster Energy, AnyExit и GoPro
.

Ето и видео от предишните издания на фестивала

Exit Extreme Film Fest (BULGARIA) from Radoslav B. on Vimeo.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.