SPORT DEPOT откри най-големия си магазин за спортни стоки

SPORT DEPOT MEGA STORE посреща клиенти на над 3000 кв. м търговска площ

0
 

Сподели

Shares
Снимка: SPORT DEPOT

В навечерието на коледните празници SPORT DEPOT отвори своя нов и най-голям магазин и затвърди позициите си като лидер на пазара на спортни стоки у нас.
SPORT DEPOT MEGA STORE е разположен на четири етажа с над 3000 кв. м търговска площ, което го прави най-мащабния проект на веригата до момента. Отличава се с модерен интериор, изключително богат асортимент и предлага комфортно пазаруване и неповторимо потребителско изживяване на своите клиенти.

Снимка: SPORT DEPOT

Луксозният магазин е проектиран по най-новата ритейл дизайн концепция на SPORT2000, която предстои да бъде въведена в цяла Европа. Магазинът предлага повече от 15 000 продукта от над 120 бранда. Специализирани сектори за спортни и туристически облекла и обувки, ски и сноуборд, плуване, фитнес, както и детски сектор осигуряват на клиентите на магазина разнообразие, удобство и удоволствие от пазаруването. В сградата на SPORT DEPOT MEGA STORE е разположен и отделен специализиран магазин за премиум селекция спортни обувки DISTRICT.

Софиянци и гостите на града могат да открият, както най-актуалното от света на спортната мода на премиум маркитеАdidas, Nike, Reebok, Puma, Under Armour, Calvin Klein, така и актуални колекции и продукти на любимите си аутдоор марки като Jack Wolfskin, The North Face, Helly Hansen, Columbia, Lowa, Osprey, Fischer, Nordica, Scott, Icepeak, Roxy, Quiksilver и много други.

Снимка: SPORT DEPOT

Общият брой на предлаганите брандове за туризъм, ски и сноуборд, къмпинг и плуване е над 80, а от следващата година към предлаганото портфолио ще бъдат добавени и актуални модели на култoви за аутдор общността марки като La Sportiva, Scarpa, Hoka One One и Patagonia.

Магазинът е разположен на удобно и комуникативно място на бул. „Цариградско шосе“ до Интер Експо Център. За клиентите е предвиден безплатен паркинг, а локацията позволява той да бъде посетен и с градски транспорт – метро и автобуси.

Снимка: SPORT DEPOT

„MEGA STORE е ключова инвестиция за нашата верига и отговаря изцяло на концепцията ни да бъдем лидер на пазара на спортни стоки и да доставяме богат избор и уникално преживяване на нашите клиенти. Убедени сме, че най-новият ни магазин ще се превърне в любимо място за пазаруване на клиентите ни от София, а защо не и от цялата страна. Много подаръци и изненади очакват първите ни посетители в дните след откриването“, сподели Николай Цонов, изпълнителен директор на SPORT DEPOT.

Снимка: SPORT DEPOT

Специално за откриването на новия магазин от веригата са подготвили подаръци за своите клиенти – до 19 декември всички продукти в магазина ще са с отстъпки, като намаленията започват от – 20%. А за всяка закупена стока над определена сума любителите на шопинга ще получават подаръчни ваучери на стойност 25, 60 и 130 лв. Откриването се случва в момент, в който са активни коледните намаления в магазините на SPORT DEPOT, което е чудесна възможност за клиентите да се възползват от празничните оферти и да се сдобият с нови идеи за подаръци.

Снимка: SPORT DEPOT

Българската верига за спортни стоки SPORT DEPOT продължава да се развива, да обогатява асортимента си и да предлага на своите клиенти най-доброто от света на спорта – нови продукти, по-богат асортимент, качествени стоки с доказан произход, професионално обслужване, атрактивни промоции и омниченъл модел на продажби.

Снимка: SPORT DEPOT

За SPORT DEPOT

SPORT DEPOT е водеща българска компания за продажба на спортни стоки.

Компанията предлага повече от 150 световноизвестни и утвърдени марки и разнообразни решения за спорта и свободното време като спортни дрехи и обувки, фитнес уреди, ски и сноуборд, планинска екипировка, аксесоари за плуване, екипировка за футбол, тенис, волейбол и много други.

Снимка: SPORT DEPOT

Веригата разполага с над 30 търговски обекта и филиали в Гърция, Сърбия и Румъния.

От 2009 година SPORT DEPOT е част от европейския гигант в спортната индустрия – SPORT 2000 International

Посете новия магазин на SPORT DEPOT –SPORT DEPOT MEGA STORE на адрес бул. „Цариградско шосе“ 143 до Интер Експо Център.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.