Приключенските календари на 2022: „FREEDIVING“ от Тихомир Рачев

Гмурни се в новата година със забележителни фрийдайвинг фотографии!

0
 

Сподели

Shares

Краят на тази година, изпълнена с много позитивни емоции и пътувания, наближава и нетърпеливо надничаме в следващата. Без много да се питаме какво ни е подготвила, се хвърляме в бъдещето със серия представяния на няколко приключенски календара на родни майстори на фотографията, с които да прекараме на драго пътешествие предстоящата 2022 година.

„FREEDIVING“ от Тихомир Рачев

Обичаме дебютите, а стане ли въпрос за такива, на които ще се наслаждаваме цяла година усмивката ни не слиза от лицето. Фотографът Тихомир Рачев ни кани на подводно пътешествие в първото издание на българският фридайвинг календар.

Сниман на апнея, в период на няколко години и с участието на изявени български, и чуждестранни атлети, гмуркащи се под водите на полуостров Синай, Червено море, „FREEDIVING“ календарът е ще ви отведе на дълбкото в един различен свят. Освен това, той е първата крачка към предстоящ голям проект на автора – албум по темата, но не само с подводни кадри, а свързани със самия Синай и в частност Дахаб.

Календарът е с размери 26/42 см, включващ 8 листа – 350г офсет хартия, висококачествен офсетов печат и спирала.

Може да поръчате „FREEDIVING“ календара на лично съобщение в официалната му Facebook страница или на имейл адрес: tisho_r@yahoo.com.

Доставка: За територията на София може и лично предаване. За страната и чужбина с куриер за сметка на купувача. Допълнително ще има информация ако бъде наличен някъде за продажба.

Ако пък искате да се радваш на творбите на Тихомир Рачев накуп, в компанията на още 17 от най-добрите родни майстори на приключенския обектив, поръчайте нашия фотоалбум “Български приключенски фотографи”.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.