Снимай зимния кен на Monster Energy и спечели ски, сноуборд или зверски ръкавици!

0
 

Сподели

Shares

Тази зима МоnsterEnergy и списание 360 търсят зимните герои с кен в ръка! Новата игра „Снимай зимния кен на Monster Energy и спечели ски, сноуборд или зверски ръкавици!“ те предизвиква да тръгнеш на снежно пътешествие с ободряващата напитка от първия лифт до последното спускане и да спечелиш страхотни награди – чисто нови ски Armada Edollo с автомати, сноуборд Rome SDS или зверски ръкавици!

И това не е всичко!

Подаряваме още два допълнителни чифта ръкавици и 10 стека MonsterEnergy с любим вкус!

Правила на играта

Стъпка 1: Разбери кой е зимния кен на Monster Energy, като посетиш уеб сайта www.monsterenergy.com

Стъпка 2: Грабни го в търговската мрежа и му направи яка снимка. Тя може да изобразява как му се наслаждаваш или пък как новата му визия перфектно се вписва на фона на студения сезон. Или всичко друго, което ти хрумне.

Задължителен елемент в снимката е да присъства зимният кен на Monster Energy. Важното е снимката да НЕ е монтаж и кенът да НЕ е добавен на Photoshop или друг графичен редактор.
Стъпка 3: Сподели снимката във Facebook или Instagram като добавиш хаштаговете на играта #MonsterWinterBG и харесаш профилите на Monster Energy и 360mag в Instagram.

Важно: Задължително условие за Фейсбук е когато качваш снимката да я направиш публична от настройките за поверителност, за да можем да я открием!

Ако профилът ти в Инстаграм е поверителен, също е необходимо да го отключиш, за да направиш поста си видим.

*Виж и предните игри на MonsterEnergy и списание 360 тук.

Общи условия: 

Участници

В играта “Снимай зимния кен на Monster Energy и спечели ски, сноуборд или зверски ръкавици” могат да участват лица над 16-годишна възраст.

Всеки участник може да качи неограничен брой снимки*, с които да участва в томболата.
*Снимките, качени от един участник може да са до 5.
Продължителност
Играта “Снимай зимния кен на Monster Energy и спечели ски, сноуборд или зверски ръкавици” е с продължителност от 17 декември 2021 г. до 17 януари 2022 г.
На 17 януари в 16:00 часа ще изберем чрез томбола трима от всички участници, които ще спечелят нови ски Armada Edollo с автомати, сноуборд Rome SDS или ръкавици Monster Energy!
Награди
Ски Armada Edollo с автомати, сноуборд Rome SDS или зимни ръкавици Monster Energy!
Галерия със снимки
След приключването на играта, в сайта 360mag.bg ще качим специална селекция с най-добрите кадри от играта и техните автори.

 

 

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.