Deekline срещу Ed Solo

0


Дата на събитието: 01.10.2011

Сподели

Shares

„България е специална за мен, защото тук правя най-лудите си партита повече от 10 години. Прекрасно място за сноуборд е, лятото е топло, а жените са горещи…“, споделя Deekline, докато приема поканата на Eventease да се изправи срещу Ed Solo в този специален проект с името The Booty Farm Breaks Minifest.

Dj Deekline срещу Ed Solo в спор за любимец на софийската публика!

Лятото приключи и това малко ни натъжава, но пък със сигурност не е повод да си мислим, че оттук нататък ще ни липсват горещи емоции и интересни събития. Започва новият клубен сезон и това е едно от събитията, които не трябва да се изпускат, защото организаторите EventEase обещават да превърнат партито в един мини-фест за клъбърите, с подкрепата на Grolsch, които ще се грижат по време на горещия сблъсък бирата да е студена, като на всяко Grolsch Pop Up Party.

Специалният проект на Eventease с името The Booty Farm Breaks Minifest ще срещне феновете с двама от най-големите им любимци – DJ Deekline и Еd Solo – които ще застанат рамо до рамо в ожесточена битка, за да видим кой в крайна сметка е по-добър. И двамата имат специално отношение към България и към клубната сцена тук, а това със сигурност означава, че ще избухнем максимално на 1ви октовмри в Mixtape 5.

MC Darisson

И като че ли всичко това не е достатъчно, ами има и още. Домакин, съдия или просто несравним водещ на сблъсъка между DJ Deekline и Ed Solo, ще бъде MC Darrison. Няма никакво съмнение, че енергичният и позитивен изпълнител на V Recordings ще превърне партито в танцов маратон. Допринесъл много за развитието на drum and bass културата, както и за прогреса на на брейкбийт сцената, MC Darrison има зад гъба си успешни съвместни проекти с едни от най-големите имена, сред които Ed Rush & Optical, Bryan Gee, Total Science, Krafty Kuts, Freestylers, JFB, Baymont Bros, Netsky, Ez Rollers, Kosheen, Latin Dub Sound System и много други. Каквото и да напишем за MC Darrison ще е малко, затова ви предлагаме да бъдете в клуб Mixtape 5 на 1-ви октомври и да го чуете на живо. Ние ще сме там със студена бира в ръка, ухилени до уши и готови за битката.

Продажбата на промо билетите на цена от 20 лв. стартира на 01.09.2011 и ще приключи на 23.09.2011 в бар „ПЕТЪК“, бул. Васил Левски 67, и club *MIXTAPE 5* ( бул. България 1, подлез „Галерия“).
Промо билетите в мрежата на Eventim.bg (Офис 1, Германос, Пикадили, Технополис, ОМВ и др.) ще струват 22лв.
След 23.09.2011, ако има останали билети те ще са с 5 лв по-скъпи.
Капацитетът на клуба ще бъде ограничен до 700 души !
Събитието е за лица навършили 18г.
Отваряне на вратите: 22.30 часа

Официално събитие във фейсбук

Ето и малко видео:

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.