Артистичните календари на 2022: „Make A Splash“ от Стефан Чинов 

12 музикални портрета, които ще ви вдъхновяват цяла година!

0
 

Сподели

Shares

Краят на тази година, изпълнена с много позитивни емоции и пътувания, наближава и нетърпеливо надничаме в следващата. Без много да се питаме какво ни е подготвила, се хвърляме в бъдещето със серия представяния на няколко приключенски и артистични календара на родни майстори на фотографията и изобразителното изкуство, с които да прекараме на драго пътешествие предстоящата 2022 година.

2022 „Make A Splash“ от Стефан Чинов 

Истинско произведение на изкуството е календарът на арт директора на списанието- Стефан Чинов! Цяла година ще може да се наслаждавате на серия от 12 портрета – от Елтън Джон и Джанис Джоплин, през Лейди Гага и Бйорк, до Блонди, Фреди Меркьори и Секс Пистълс. Те са нарисувани с много майсторство с „туш, гваш и разни мастила“, споделя Стефан.

„Лека пънкарийка стана, сложих и интересни и непопулярни празници и някак така се получи, че когато гледаш коя дата какъв ден се пада всеки месец има някакво настроение.“, споделя авторът.

Освен, че ще краси дома ви, всяка закупена бройка подпомага уличен музикант.

Към всяка страница, освен календарните дати и дни, ще може да прочетете и вдъхновяващи цитати, като идеята е как ли биха звучали ако бяха музика, а не просто букви.

Календарът е лимитирано издание с размери 320х440мм като печата малко по-различен – хартията е 190 гр рециклиран Brigth white Smooth.

Ако вече сте нетърпеливи да разгледате останалите страхотни картини и да доведете артистичността в дома си, то може да поръчате календара на chin2off@gmail или в официалния профил на Стефан Чинов във Фейсбуук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.