Приключенските календари на 2022: „Полет над България“ от Владислав Терзийски

Два формата и специална селекция кадри от България!

0
 

Сподели

Shares
Корица на стенния формат

Краят на тази година, изпълнена с много позитивни емоции и пътувания, наближава и нетърпеливо надничаме в следващата. Без много да се питаме какво ни е подготвила, се хвърляме в бъдещето със серия представяния на няколко приключенски календара на родни майстори на фотографията, с които да прекараме на драго пътешествие предстоящата 2022 година.

„Полет над България“ от Владислав Терзийски

„Опознай родината, за да я обикнеш“ важи с пълна сила за двата пейзажни календара (стенен и настолен) на Владо Терзийски. И тази година ще видим внимателно подбрани кадри, редуващи популярни места в България с не чак толкова известни, според автора.

„България не е само планини, не е само море и плажове, нито е само архитектурни забележителности и прекрасна природа. Тя е всичко това, но и много повече – тя е нашата Родина, а когато е заснета от високо може да се види и усети цялата ѝ красота.“, споделя Владо.

Корица на настолния формат

Форматът на стенния календар е  48 х 33 см, най-масовият размер календари от този вид, а на настолния 21 х 14,8 см. И двата съдържат 13 големи снимки, 12 за всеки месец и 1 за корицата. Страниците са печатани двустранно и са завършени със спирала за по-лесно разлистване.

Календарите „Полет над България“ може да поръчате от официалния сайт на автора.

Доставката се извършва до офис или адрес на Спиди като при поръчка на три или повече продукта, доставката е безплатна.

фотография: Владислав Терзийски

Ако пък искате да се радвате на творбите на Владислав Терзийски  в компанията на още 17 от най-добрите родни майстори на приключенския обектив, поръчайте нашия фотоалбум “Български приключенски фотографи”.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.