Приключенските календари на 2022: „Freeride календар“ от Виктор Троянов-Вичо

Специални фотографии и много адреналин ни очакват в тазгодишното издание!

0
 

Сподели

Shares

Краят на тази година, изпълнена с много позитивни емоции и пътувания, наближава и нетърпеливо надничаме в следващата. Без много да се питаме какво ни е подготвила, се хвърляме в бъдещето със серия представяния на няколко приключенски календара на родни майстори на фотографията, с които да прекараме на драго пътешествие предстоящата 2022 година.

„Freeride календар“ от Виктор Троянов

За шеста поредна година каним виртуоза на екшън фотографията – Виктор Троянов и неговият емблематичен Фрийрайд календар в домовете си. В рамките на 12 месеца ще имаме възможност да се насладим на страхотни фотографии, показващи красотата на фрийрайда и зимната планина.

Специалното за тазгодишното издание, е че кадрите са правени по време на снимачния процес на филма Зима, така че можете да очаквате висока доза адреналин в дълбока пудра!

Както обикновено, календарът съдържа 12 индивидуални фотографии, с най- висококачествен принт, размер 46 x 34 cм.

Kалендара можете да закупите онлайн директно от сайта на автора или от щанда на БАССЕС тук. Имате възможност да се сдобиете с него и от официалната страницa фотографа в социалната мрежа.

Всички календари се доставят чрез ЕКОНТ с наложен платеж или лична среща.

Снимка: Виктор Троянов

Ако пък искате да се радвате на творбите на Виктор Троянов в компанията на още 17 от най-добрите родни майстори на приключенския обектив, поръчайте нашия фотоалбум “Български приключенски фотографи”.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.