С доц. Сандю Бешев и Subaru обиколихме България! (галерия)

За два месеца посетихме над 20 места- от Варна до Петрич и от Свищов до Димитровград

0
 

Сподели

Shares
обиколка на сандю бешев
Белмекен

В средата на август доц. Сандю Бешев започна двумесечна обиколка из различни градове в България за среща с планинари, читатели и любители на екстремните спортове. Целта на събитията беше да им представи последната си книга “Истории на за началото на планинарството в България”, написана съвместно със списание 360.

Освен основните акценти в изключително ценното издание, стотици души имаха възможност да чуят и други интересни разкази за развитието на алпинизма и туризма у нас. 87-годишният ветеран-алпинист се срещна с хора в 21 места, до които достигна, благодарение на автомобилa, предоставен ни от Subaru. Посетихме 17 града Асеновград, Чепеларе, Смолян, Бургас, Димитровград, Карлово, Чирпан, Велико Търново, Габрово, Брезово, София, Благоевград, Дупница, Варна, Русе, Шумен и Свищов, както и три хижи “Мальовица”, “Момчил юнак” и „Беласица“.

За организирането на срещите благодарим на туристическите дружества из страната, които ни подкрепиха. Повечето събитиятa се проведоха в читалища и градски библиотеки.

А за транспорта на екипа и на самия доц. Бешев зад проекта застана официалният вносител на Subaru за България като ни предостави Subaru Outback – супер модел за приключенци! Силно сме впечатлени от характеристиките на този автомобил и благодарим от свое име, както и от името на доц. Бешев за вдъхновението, комфорта и удобствата, които Subaru Outback ни създаде през тези два месеца!

Вижте и най-добрите моменти от двумесечната обиколка на доц. Бешев из страната в специалната ни галерия:

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.