Малко „Спомени“ от една вечер с Уикеда

0
 

Сподели

Shares

Повече от 2200 души посрещнаха Уикеда в Борисовата градина на 31 август. И ако пускаме този материал чак сега, то не е защото сме несериозни, а защото ушичките ни все още звънят от бруталното шоу.

Уикеда събраха над 2000 души в Маймунарника

Всеобщите ни любимци за последните 10 години – Уикеда – чисто и просто размазаха и показаха не само, че са едно от най-значимите явления с българската музика изобщо, но и че могат да държат на крак над 2000 човека повече от 2 часа.

Концертът бе първи за групата след точно тримесечна пауза в София. Посещаемостта е рекордна за нашите приятели от Порк Пай, може би най-големият по капацитет клуб в столицата, а събитието безспорно е сред най-мащабните за годината, що се отнася до самостоятелен лайв на българска група, твърдят едни от организаторите на концерта, а именно „Строежа“.

Уикеда - снимка: "Строежа"

Уикеда закриха специално обособена серия от 6 концерта, в които Строежа, Порк Пай и Stagemasters представиха няколко от най-качествените балкански банди, плюс една американско-холандска формация. Изявите на Dubioza Kolektiv (Босна и Хрецеговина), Popa Sapka (Румъния), Eyesburn (Сърбия), Jaya the Cat (САЩ, Холандия), Superhiks (Македония) и Уикеда бяха гледани на живо от общо над 6000 души.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.