Витаминизираните напитки DrWitt те предизвикват в специална игра по време на Европейската седмица на спорта

Голямата награда е смарт часовник от Garmin!

0
 

Сподели

Shares

 

По време на Европейската седмица на спорта пред НДК в София ще има зона на DrWitt, където ще можете да се включите в игра с предизвикателства и награди.

Предизвикателствата на DrWitt: 

Предизвикателства спорт – Велотренажор. – Достигане до определена скорост / Изминаване на определено разстояние за 1 мин.

  • Предизвикателство детокс – Йога – Чисто изпълнение на серия от йога пози 
  • Предизвикателства релакс – Баланс / Слаклайн – Чисто изпълнение на серия от баланс упражнения 

 

Всяка активност включва предизвикателства, разделени в три групи:

  • за начинаещи
  • за напреднали
  • за експерти

Механика на играта

Всеки участник взема карта за участие от шатрата на dr.Witt. Картите са три вида: за начинаещи, за напреднали и за експерти. На всяка карта има общо 9 предизвикателства (по три от трите активности).

Съдия/инструктор на всяка от активностите разписва полето за предизвикателство след успешно изпълнение. След завършване на всяко от трите нива на трудност участникът получава награда – съответен вид продукт Dr.Witt, а при изпълнение на всички предизвикателства от трите нива на трудност печели бандана/спортен шал (до изчерпване на количествата).

Специално, десето предизвикателство във всяка група на трудност дава възможност за творческо изпълнение в рамките на 1 минута, което да се заснеме и сподели от участника с хаштаг: #DrWitt; #DrinkYourVitamins.

Победител от специалното предизвикателство е участникът, събрал най-много лайкове към края на събитието – 21 ч. Той печели голямата награда – спортен часовник Garmin Venu SQ.

Запознайте се повече за продуктите на DrWitt в рамките на Европейската седмица на спорта или посетете официалният сайт на марката и в страницата в социалните мрежи.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.