Какво ни очаква в най-активния ден от Европейската седмица на спорта?

Денят с най-много прояви е 25 ти септември (събота), в който ни очакват игри и състезания със специални награди от партньорите на събитието.

 
0

Сподели

0Shares
0 0
Снимка: Европейска столица на спорта/Facebook
Снимка: Европейска столица на спорта/ Facebook

#BeActive Европейската седмица на спорта започва съвсем скоро, а тази година ни очакват още повече активности и изненади!

Между 23-30 септември в София и други градове на страната ще се проведат различни спортни инициативи и събития за насърчаване на активното спортуване, подобряване на физическата активност на населението и популяризиране на здравословното хранене.

ще бъде под мотото “Време е да бъдеш активен отново, нищо не може да те спре“, а програмата предвижда разнообразни спортни активности за всяка възраст. Денят с най-много такива прояви е 25 септември (събота), когато ни очакват игри и състезания със специални награди от партньорите на събитието.

Снимка: Европейска столица на спорта/ Facebook
Снимка: Европейска столица на спорта/ Facebook

А ето част от партньорите и надпреварите, които ни очакват:

Board Shop

Един от първите магазини за екстремни спортове, екипировка и стрийт облекло в София, Board Shop, отваря широко врати през далечната 2000 г.  С появата си изгражда достъпа и развива редица култови марки, като Forum, Билабонг, Gotcha, C1rca, Etnies, SPECIAL BLEND, FOURSQUARE, NIXON, Елемент,  и др. По-късно се разраства с магазини в Пловдив, Банско и Варна, добавяйки още непреходни брандове като DRAGON, NITRO, ROME, DEELUXE, ARMADA, Lange, Dynastar, LAKAI, BODY GLOVE, WAXX, NIDECKER, HORSEFEATHERS, BERN и много други. Вече повече от 20 години Board shop e известен с активната си подкрепа за развитието и нивото на екстремните спортове в България, включвайки се активно в организацията на събития и спонсориране на млади атлети.

“Ние сме екип от хора, обединени от една и съща мисия. Вече повече от 20 години Board shop е известен със селекция от водещите скейтборд, сърф, сноуборд и ски марки, както и активната подкрепа за развитието и нивото на тези спортове в България.”

Традиционно по време на спортния панаир пред НДК Boardshop организират скейт събитие с награди за всички интересуващи се от този спорт.

Научете повече за събитието в официалната му страница във Fаcebook.

DrWitt

Напитка, обогатена с минерали и витамини, твоите витамини и минерали в бутилка. В три уникални вкуса, подходящи за когато и където и да е.

 • FIT – с вкус на манго, лимон и зелен чай – Искаш да си във форма? Търсиш Енергия?
 • RELAX- с вкус на касис, черна боровинка и хибискус – Хармония и добър тонус през деня
 • DETOX – с вкус на нар и асаи – За силен имунитет, жизненост и здраве

По време на спортния панаир пред НДК ще има зона на DrWitt, където ще можете да се включите в игра с предизвикателства и награди.

ВЕЛИНГРАД ALCALIA

Минерална вода Велинград произхожда от 1200 метра дълбочина – директно от душата на магичните Родопи.

Минерална вода ВЕЛИНГРАД ALCALIA със собствен STRAVA клуб

Минерална вода ВЕЛИНГРАД ALCALIA винаги е подкрепяла активния начин на живот и спорта във всичките му форми.

През месец май брандът направи нова стъпка в посока разширяване на социалните си канали, специално насочена към спортуващите хора. ВЕЛИНГРАД ALCALIA вече има собствен клуб в платформата STRAVA.

В неговите рамки всеки може да сравни спортните си постиженията с тези на други атлети, да се вдъхновява и да постига целите си. Дългогодишният посланик на марката – ултрамаратонецът Краси Георгиев, ще създаде специално съдържание за членовете на клуба, което ще ги мотивира да продължават неуморно напред. 

Присъединете се към клуба тук.

Посланик на марката е Красимир Георгиев.

ФитСпо

Вдъхновени от любовта към спорта, преди 10 години група ентусиасти създават ФитСпо за всички, които обичат не само активния и здравословен начин на живот, но и да се наслаждават на вкусна и качествена храна.

През годините преминават през много промени и предизвикателства, но винаги запазват качеството и уникалния вкус на своите продукти, както и силния спортен дух на марката. Затова днес ФитСпо е много повече от марка функционални храни и напитки, ФитСпо е символ на страст, сила и воля да искаш и да постигаш повече, да надминаваш себе си всеки ден.

Посланици на марката

 • КЛАСИЧЕСКА БОРБА Едмонд Назарян
 • ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА Ерика Зафирова
 • ГИМНАСТИКА Дейвид Хъдълстоун
 • ДЖУДО Ивайло Иванов
 • ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА Лаура Траатс
 • ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА Мадлен Радуканова
 • ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА Симона Дянкова
 • ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА Стефани Кирякова
 • КИКБОКС Стоян Копривленски

Продукти

 • Протеинови барове
 • Протеинови хапки
 • Флапджак
 • 100% Натурални храни
 • Протеин на прах

По време на Европейска седмица на спорта със специален код BEACTIVE получавате специална отстъпка от 30% на протеинови барове Active, поръчани от  в сайта на FIT SRO.

Оff-line

Off-line е нова марка, но екипът има голям опит в работата с консумативи и аксесоари за професионалните спортисти и любителите на спорта на пазарите в Европа, Близкия Изток и Африка. Марката предлага студени и кохезивни бинтове и тейпове, кинезио ленти и тейп подложки на най-високо качество.

По време на спортния панаир на 25.09 пред НДК ще имате възможност да се запознаете с продуктите, приложенията им и начина им на употреба.

“Изследвахме, опитвахме и подобрявахме съвместно с технолози и професионални спортисти, за да можем днес да предоставим на всеки достъпно качество, на което се доверяват лидери в олимпийски дисциплини и екстремни спортове.

Наша цел е с част от приходите да подпомагаме различни спортни инициативи, клубове и спортисти, както и да насърчаваме опазването на природата, биологичното разнообразие и тези, които ни дават спокойствие и увереност – спасителите на предна линия навсякъде по света…”

Снимка: Европейска столица на спорта/Facebook
Снимка: Европейска столица на спорта/Facebook

Ден на отворените врати – Multisport 

На 28 септември ще имате възможност да имате възможност да изпробвате разнообразие от активности без заплащане в посочените часове.

За целта няма да ви е необходима карта Multisport. Единственото, което трябва да направите е да проверите графика на своите избрани обекти, за да не ви се налага да губите време в чакане.

Денят на отворените врати на Multisport ви дава възможност да посетите различни спортни зали и центрове без ограничение в рамките на 28 септември.

Повече информация за обектите, може да намерите тук.

Повече информация за Европейска седмица на спорта може да откриете на официалната Фейсбук страница на събитието.

 

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.