Какво ни очаква в най-активния ден от Европейската седмица на спорта?

Денят с най-много прояви е 25 ти септември (събота), в който ни очакват игри и състезания със специални награди от партньорите на събитието.

0
 

Сподели

Shares
Снимка: Европейска столица на спорта/Facebook
Снимка: Европейска столица на спорта/ Facebook

#BeActive Европейската седмица на спорта започва съвсем скоро, а тази година ни очакват още повече активности и изненади!

Между 23-30 септември в София и други градове на страната ще се проведат различни спортни инициативи и събития за насърчаване на активното спортуване, подобряване на физическата активност на населението и популяризиране на здравословното хранене.

ще бъде под мотото “Време е да бъдеш активен отново, нищо не може да те спре“, а програмата предвижда разнообразни спортни активности за всяка възраст. Денят с най-много такива прояви е 25 септември (събота), когато ни очакват игри и състезания със специални награди от партньорите на събитието.

Снимка: Европейска столица на спорта/ Facebook
Снимка: Европейска столица на спорта/ Facebook

А ето част от партньорите и надпреварите, които ни очакват:

Board Shop

Един от първите магазини за екстремни спортове, екипировка и стрийт облекло в София, Board Shop, отваря широко врати през далечната 2000 г.  С появата си изгражда достъпа и развива редица култови марки, като Forum, Билабонг, Gotcha, C1rca, Etnies, SPECIAL BLEND, FOURSQUARE, NIXON, Елемент,  и др. По-късно се разраства с магазини в Пловдив, Банско и Варна, добавяйки още непреходни брандове като DRAGON, NITRO, ROME, DEELUXE, ARMADA, Lange, Dynastar, LAKAI, BODY GLOVE, WAXX, NIDECKER, HORSEFEATHERS, BERN и много други. Вече повече от 20 години Board shop e известен с активната си подкрепа за развитието и нивото на екстремните спортове в България, включвайки се активно в организацията на събития и спонсориране на млади атлети.

“Ние сме екип от хора, обединени от една и съща мисия. Вече повече от 20 години Board shop е известен със селекция от водещите скейтборд, сърф, сноуборд и ски марки, както и активната подкрепа за развитието и нивото на тези спортове в България.”

Традиционно по време на спортния панаир пред НДК Boardshop организират скейт събитие с награди за всички интересуващи се от този спорт.

Научете повече за събитието в официалната му страница във Fаcebook.

DrWitt

Напитка, обогатена с минерали и витамини, твоите витамини и минерали в бутилка. В три уникални вкуса, подходящи за когато и където и да е.

  • FIT – с вкус на манго, лимон и зелен чай – Искаш да си във форма? Търсиш Енергия?
  • RELAX- с вкус на касис, черна боровинка и хибискус – Хармония и добър тонус през деня
  • DETOX – с вкус на нар и асаи – За силен имунитет, жизненост и здраве

По време на спортния панаир пред НДК ще има зона на DrWitt, където ще можете да се включите в игра с предизвикателства и награди.

ВЕЛИНГРАД ALCALIA

Минерална вода Велинград произхожда от 1200 метра дълбочина – директно от душата на магичните Родопи.

Минерална вода ВЕЛИНГРАД ALCALIA със собствен STRAVA клуб

Минерална вода ВЕЛИНГРАД ALCALIA винаги е подкрепяла активния начин на живот и спорта във всичките му форми.

През месец май брандът направи нова стъпка в посока разширяване на социалните си канали, специално насочена към спортуващите хора. ВЕЛИНГРАД ALCALIA вече има собствен клуб в платформата STRAVA.

В неговите рамки всеки може да сравни спортните си постиженията с тези на други атлети, да се вдъхновява и да постига целите си. Дългогодишният посланик на марката – ултрамаратонецът Краси Георгиев, ще създаде специално съдържание за членовете на клуба, което ще ги мотивира да продължават неуморно напред. 

Присъединете се към клуба тук.

Посланик на марката е Красимир Георгиев.

ФитСпо

Вдъхновени от любовта към спорта, преди 10 години група ентусиасти създават ФитСпо за всички, които обичат не само активния и здравословен начин на живот, но и да се наслаждават на вкусна и качествена храна.

През годините преминават през много промени и предизвикателства, но винаги запазват качеството и уникалния вкус на своите продукти, както и силния спортен дух на марката. Затова днес ФитСпо е много повече от марка функционални храни и напитки, ФитСпо е символ на страст, сила и воля да искаш и да постигаш повече, да надминаваш себе си всеки ден.

Посланици на марката

  • КЛАСИЧЕСКА БОРБА Едмонд Назарян
  • ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА Ерика Зафирова
  • ГИМНАСТИКА Дейвид Хъдълстоун
  • ДЖУДО Ивайло Иванов
  • ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА Лаура Траатс
  • ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА Мадлен Радуканова
  • ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА Симона Дянкова
  • ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА Стефани Кирякова
  • КИКБОКС Стоян Копривленски

Продукти

  • Протеинови барове
  • Протеинови хапки
  • Флапджак
  • 100% Натурални храни
  • Протеин на прах

По време на Европейска седмица на спорта със специален код BEACTIVE получавате специална отстъпка от 30% на протеинови барове Active, поръчани от  в сайта на FIT SRO.

Оff-line

Off-line е нова марка, но екипът има голям опит в работата с консумативи и аксесоари за професионалните спортисти и любителите на спорта на пазарите в Европа, Близкия Изток и Африка. Марката предлага студени и кохезивни бинтове и тейпове, кинезио ленти и тейп подложки на най-високо качество.

По време на спортния панаир на 25.09 пред НДК ще имате възможност да се запознаете с продуктите, приложенията им и начина им на употреба.

“Изследвахме, опитвахме и подобрявахме съвместно с технолози и професионални спортисти, за да можем днес да предоставим на всеки достъпно качество, на което се доверяват лидери в олимпийски дисциплини и екстремни спортове.

Наша цел е с част от приходите да подпомагаме различни спортни инициативи, клубове и спортисти, както и да насърчаваме опазването на природата, биологичното разнообразие и тези, които ни дават спокойствие и увереност – спасителите на предна линия навсякъде по света…”

Снимка: Европейска столица на спорта/Facebook
Снимка: Европейска столица на спорта/Facebook

Ден на отворените врати – Multisport 

На 28 септември ще имате възможност да имате възможност да изпробвате разнообразие от активности без заплащане в посочените часове.

За целта няма да ви е необходима карта Multisport. Единственото, което трябва да направите е да проверите графика на своите избрани обекти, за да не ви се налага да губите време в чакане.

Денят на отворените врати на Multisport ви дава възможност да посетите различни спортни зали и центрове без ограничение в рамките на 28 септември.

Повече информация за обектите, може да намерите тук.

Повече информация за Европейска седмица на спорта може да откриете на официалната Фейсбук страница на събитието.

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.