P(l)ay The Game II: Включете се във втората играта и спечелете вълнуващи приключенски награди!

Очакват ви цели три приключенски ваучера!

0
 

Сподели

Shares

В поредица от публикации, заедно със сдружение “Идилиум”, разгледахме един от проблемите на съвременните младежи – хазартната зависимост. Видяхме как тя влияе върху поведението, как изменя живота на зависимите, какви са последствията и, също така, какви алтернативи има, за да не попаднем в лапите ѝ. 

Тъй като вярваме, че “око да види, ръка да пипне” е най-добрият начин да си извадим поуки, ви каним да участвате във втората онлайн игра P(l)ay The Game II, която ще ви сблъска в първо лице с проблемите на един хазартнозависим, за да се убедите в сериозността на проблема, а после, за да ви стимулираме да живеете активно и да стоите далеч от хазарта, ще ви дадем възможност да спечелите големи приключенски награди:

  • Ваучер за раница по избор от магазини “Стената” на стойност 250 лв.;
  • Ваучер за тандемен полет с парапланер;
  • Ваучер за конна езда за двама. 

ПРАВИЛА НА ИГРАТА

Всичко, което трябва да направите, за да получите един от трите приключенски ваучера, е:

Стъпка 1 – харесайте страницата на 360mag във Facebook.

Стъпка 2 – отворете PDF файла с книгата-игра P(l)ay The Game: Залози с живота

Стъпка 3в коментар под поста за играта във Facebook тагнете един свой приятел и поставете произволен цитат от книгата-игра.

Срок за участие – Играта P(l)ay The Game II продължава от 12:00 ч. на 14-и септември до 11:00 ч. на 28-и септември 2021 г. 

Теглене – имената на победителите ще изтеглим на произволен принцип чрез томбола в 12:00 ч. на 28-и септември 2021 г. Първо теглене ще определи кой печели ваучер за конна езда, второ теглене – полет с парапланер, трето теглене – ваучер за раница по избор на стойност 250 лв.

Специални положения: Всеки участник има право да постави до 3 коментара, стига към тях да е тагнат различен човек.

ЗА НАГРАДИТЕ

Ваучер на стойност 250 лв за раница по избор от магазини ”Стената”

Бъдете активни като екипирате емоцията в раница по избор от магазини “Стената”. Ваучерът е на стойност 250 лв, като при избор на раница с по-ниска стойност, може да бъде комбиниран с допълнителен аксесоар за раница като rain cover или dry bag.

Ваучер за полет с парапланер

Открийте удоволствието от свободния полет с парапланер на Витоша или Сопот, заедно с професионалните пилоти от Flights and Adventures.  

Ваучер за двама за конна езда

Какво по-хубаво от разходка сред природата на гърба на кон? Ваучерът включва двучасов преход с посещение на Черната скала в Рила, а доброто настроение е гарантирано от специалистите на конна база “Буч”.

ЗА КНИГАТА–ИГРА

Книгата-игра “P(l)ay The Game: Залози с живота” е вдъхновена от реалните истории на хора, сблъсквали се с проблема на хазартната зависимост. На страниците ѝ ще можете да влезете под кожата на млад мъж, попаднал в клопката на хазартната зависимост. В кратка форма ще проследите неговия живот от завършването на училище в малкия Безнадеждовград до сивото му всекидневие в един от крайните квартали на Столичния град. 

Останал без работа, главният герой се лута между липсата на пари, опасността да остане на улицата и непрестанните проблеми с приятелката си, която заплашва да го напусне, а изкушението да се хлъзне по пързалката на залозите тегне неумолимо над него, завличайки го във все по-тежки зависимости и проблеми. 

Според това, какви решения ще вземете, четейки книгата, ще проследите 5 възможни сюжетни линии – от постепенното израстване на героя и справянето със зависимостта до тоталното му падение. От първо лице ще се сблъскате с причините, довели до хазартната зависимост, нейните изкушения, последствията и как те влияят на житейския път на главния герой…

Пригответе се, финалната глава Dead End не е за всеки!

Онлайн играта „P(l)ay the game”, се организира от Сдружение „Идилиум“ –  гр. София, по проект „P(l)ay the game”, финансиран от Министерството на младежта и спорта по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2021 г. (Договор № 25-00-39/26.03.2021 г.)

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.