Вземи си всичко за страхотно лято с епичните намаления в „Стената“!

Подготви се за доброто ти прекарване навън!

0
 

Сподели

Shares

Ако все още не си се подготвил добре за сезона, а пък имаш грандиозни планове за приключения, бързо можеш да запълниш липсите. „Горещи намаления за горещо лято“, казват от магазини „Стената“ и те очакват с големи отстъпки на всичко, необходимо за ваканцията ти.

Подготви се за аутдоор преживяванията, като избереш палатка, спален чувал и други къмпинг пособия с 20% отстъпка. Ако пък планинските върхове те зоват, но нямаш подходяща екипировка, можеш да я вземеш с до 40% надолу от реалната й цена, а за града имаш възможност да се сдобиеш с яки раници, очила и други подобни аксесоари за малко пари.

Виж за какво става дума:

Палатки с 20% отстъпка

Идеята за къмпинг е прекрасна, но ако искаш да спиш под звездите, трябва да се подготвиш подобаващо. Основното за пълноценното ти прекарване на брега на морето или в планината е сигурният и надежден подслон. В „Стената“ ще намериш голям избор от качествени палатки и спални чували във всякакъв размер и характеристики, отговарящи за добрата ти почивка на открито.

С 20% от цената са едни от любимите ни мобилни домове – на чешкия производител HANNAH. Марката предлага разнообразен асортимент от двуместни, триместни, подходящи за дълъг или кратък престой на открито, палатки със свеж дизайн. Всички модели са изключително здрави, не пропускат вода, надеждни са и просторни.

Спалните Чували на Deuter също са с 20% намаление и се предлагат в различни размери, цветове, задоволяващи и най-претенциозните къмпингари. Може да избираш между летни и зимни или такива, които да ползваш целогодишно.

Освен палатка и спален чувал, ще намериш и чаршафи, навеси и други полезни принадлежности на добра цена.

Дрехи с до 40% отстъпка

Екипировката е първото, за което да помислиш преди да тръгнеш на алтернативно преживяване сред природата. Дрехите за туризъм трябва да бъдат практични и удобни, тъй като климатичните условия на мястото, където си планирал почивката си, може да те изненадат. Чудесен момент за избор на екипоровка е сегашният, в който „Стената“ ти дава до 40% надолу от цената на якета, панталони и термобельо.

Голям избор от якета на различни водещи марки в аутдоор екипировката те очакват в магазина. Trangoworld, Hannah и Ortovox са част от марките, чиито модели ще ти бъдат най-добър приятел в хладното време. От якета с пух до ветровки, дамски и мъжки – цените са им топ!

Туристическите панталони също са си много важни, затова е важно като ги избираш, да се запознаеш с характеристиките им. Здравината и водонепромукаемостта им са на първо място, а моделите на Trangoworld, Ortovox и Patagonia са точно такива. Предлагат се къси, дълги, за господа и дами, в различни размери и цветове.

Термо облеклото е другият важен слой дрехи, който не бива да пренабрегваме. Довери се на термо дрехи от меринoсова вълна, подходящи за разнообразни активности и излизания през хладно и студено време. Открий голямо разнообразие от модели с дълъг или къс ръкав с до 40% по-малко от цената.

Туристически обувки с до 30% отстъпка

Ако искаш едновременно да ти бъде удобно и да усещаш, че летиш по планинските склонове, трябва внимателно да си подбереш обувките. Това лято „Стената“ ти дава възможност да намериш тези, с които да покориш света на атрактивна цена с отстъпка до 30%.

Избирай между модели на Garmont и Воreal – за леки преходи или за по-сериозни, качествени и надеждни за всякакви терени. Можеш да намериш високи, полувисоки или ниски, с избор от размери.

Екипировка за катерене с до 20% отстъпка

Aко вече си си набелязал катерачен обект, но имаш нужда от още нещо или от още много, в „Стената“ ще намериш всичко необходимо с 20% надолу от редовната цена.

На разположение имаш еспадрили, седалки, ремъци и осигурителни въжета на водещите марки в спортното катерене – Edelrid и Rock Empire, гарантиращи безопастността ти на всякакви скали. Подсигури се с най-добрата екипировка!

Раници, очила и аксесоари с до 20% отстъпка

Накъде без практична и удобна раница или очила, през които да се наслаждаваш на пътуването си? От „Стената“ са се погрижили и за тези неща, за да можеш да си пътешестваш спокойно.

Раниците на Deuter за всекидневието в града или за свободното ти време са с различна вместимост и се предлагат в голям избор от цветове. Изключително функционални, с разнообразие от джобове и удобни презрамки, те ще ти дадат необходимия комфорт както на къси, така и на по-дълги разстояния.

Освен раница на топ цена, можеш да се сдобиеш и с очилата и маските на JULBO, които лично на нас са ни любими за предпазване от слънчевите лъчи. Разнообразие от модели, с високо качество и защита от вредните лъчи, очилата ще са твоят верен спътник и през зимата, и през лятото.

За да не ти липсва нищо, допълни багажа си с голям избор от аксесоари. Защити парите и документите си, като избереш едно от портмонетата за пътуване, а малките си ценни вещи събери в здрав и надежден несесер.

Възползвай се от големите летни намаления в „Стената“. Побързай и вземи най-доброто за ваканцията си. Посети ги във физическия им магазин или в онлайн магазина им тук.

Хубаво лято!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.