Плаж „Червенка“: Всички моменти от лятото

Страхотна почивка, нощен живот, спорт и пространство за работа едно място!

0
 

Сподели

Shares

Знаем, че имаш над 100 причини да посетиш морето ни това лято, а на плаж „Червенка“ ти прибавяме още няколко. Плажът се намира на края на Черноморец и  оазис на качествена почивка. На него ще откриеш любимия ни бар „Ботаник“, предлагащ най-свежите авторски коктейли в района, офис зона и малък детски кът, а наблизо се намира и страхотният парк за уейкборд.

Уейкборд парк за всички

Съвсем наблизо до бара се намира Уейкборд парк Градина, където можеш да тестваш уменията си с дъската или да придобиеш такива. Това е първият кабелен уейкборд парк, разполага с две линии и имаш възможност да си наемеш дъска, в случай че нямаш такава, за да покараш.

Повече научи тук.

Премести офиса си на морето

Абсолютно правилно ни разбра. От тази година бар „Ботаник“ се е погрижил да съчетаеш работата с почивката си в специално обособена зона за това. Съвсем близо до страхотните коктейли и студени бири имаш на разположение офис зона със седящи места, маси, контакти и Wi-Fi. Oфис пространството е с изглед към морето и с капацитет до 40 души.

 

Коктейли като произведение на изкуството

Ако си истински ценител на качествените напитки, то тук имаш голям избор от тях. Ще можеш да се насладиш на авторски коктейли с вече познатите ти алкохоли и техните а ла „Ботаник“ вариации. Имай предвид, че често на бара гостуват и бармани, доказали се в своята професия, които ще те напият със стил и удоволствие.

Освен това, не пропускай да посетиш някое от готините събития, които се организират на бара – концерти, фестивали. Разгледайте ги тук.

 

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.