Първото издание на благотворителното спортно събитие „Предизвикай се с кауза” набра близо 60 000 лв. от над 1000 души и различни компании

Заедно за качествено образование за всяко дете

0
 

Сподели

Shares

 

предизвикай се с кауза
Екипът на HRS

Хора от цяла България и различни места по света изпитаха физическите си възможности на 30 май и се включиха в първото издание на благотворителното спортно събитие „Предизвикай се с кауза”. Инициативата набра 56 000 лв., които ще бъдат инвестирани в работата на фондация „Заедно в час” и каузата за осигуряване на равен достъп до качествено образование за всяко дете.

Образованието е важна кауза, която обединява независимо от разнообразието на предизвикателствата и физическите разстояния. Каузата провокира над 1000 души от различни компании да подкрепят българското образование, което е най-важната стъпка към развитието на цялото ни общество.

предизвикай се с кауза

Организаторите планират “Предизвикай се с кауза” да стане традиция и през следващите години да обедини още повече хора за успеха на българските ученици.

Посланици на формата бяха сноубордистката Александра Жекова, гимнастикът Йордан Йовчев, боксьорът Кубрат Пулев, волейболистът Владо Николов, сърфистките Мария Кинкина, Илияна Стоилова и Ели Димитрова, фитнес инструкторката Инес Субашка и ултрамаратонецът Краси Георгиев. За успеха на българските ученици се предизвикаха още актьорите Алек Алексиев, Яна Титова, Дария Симеонова, Георги Златарев, Ники Илиев, Валентина Каролева, Силвия Лулчева, спортният екип на btv и други.

Разгледайте всички предизвикателства и участници в официалната страница на „Заедно в час“.

предизвикай се с кауза

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.