Благотворително изкачване на връх Амбарица с цел набиране на средства за 17-годишната Цвета Страхилова!

Събитието ще се състои на 19 юни

0
 

Сподели

Shares

На 19 юни помагаме заедно, като изкачим връх Амбарица, за да съберем средства за 17-годишната Цвета Страхилова!

Целта на събитието е да се запознаем с обичащи планината хора, да изкачим заедно един от най-красивите и панорамни върхове в Стара планина и да съберем средства за талантливото момиче. Всеки сам определя размера на дарението. То може да се направи по банков път, чрез paypal или в брой на събитието, като събраните пари ще бъдат преброени пред всички, желаещи да бъдат свидетели. Цялата събрана сума от събитието ще бъде преведена по сметката на Цвета Страхилова.

На събитието ще има томбола, с цена на билета 10 лв. Наградите са планинска екипировка и са осигурени от магазини Стената, Varrio Sport и българския бранд Shushon.

Какво трябва да знаете за Цвета?

Цвета Страхилова е само на 17 години и е златното момиче на ДЮФА „Граовче“. Дете, вярващо във величието на българската традиция. Балканска, европейска и световна шампионка по фолклорно пеене.

Защо това дете има нужда от нас?

Тя страда от остра лимфобластна левкемия – Т – клетъчен имунофенотип – рефрактерно заболяване. В момента Цвета е подложена на няколко курса химиотерапия в България, но се налага спешна костно-мозъчна трансплантация в Германия или Турция. Средствата, необходими за лечението ѝ, са непосилни за семейството ѝ.

По какъв друг начин можете да помогнете?

 Банкови сметки за набиране на средства за лечението:

IBAN – BG48UBBS80021461559310 в Еuro

– BG50UBBS80021018910250 в лева

– BG69UBBS80021115964810 в USD

BIC :UBBSBGSF

Титуляр- Цвета Бойкова Страхилова

Tsveta Boykova Strahilova – Bogdanov dol ul. „Knqz Boris 1“

Дарителска сметка в PayPal на името на Мирослава Цветанова Бойчова (майка на Цвета), в която ще се събират средства, необходими за нейното лечение! Сметката е регистрирана на името на майката, тъй като Цвети е непълнолетна. Всеки, който има желание и ползва PayPal, може да го направи на miro_boi4ova@abv.bg, с основание „Дарение за Цвети“

За повече информация за събитието, както и как може да помогнете – следете Facebook група: Заедно за Цвета Страхилова и официалното събитие във Фейсбук!

 

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.