Включи се в първата в света лига за freestyle тротинетки

Състезанието ще се състои в четири града в страната!

0
 

Сподели

Shares

Тротинетките силно нашумяха последните години и в България се появиха много карачи, които поддържат добро ниво и задобряват постоянно. Това е предпоставката за създаването на Българска скутер лига – първата в света лига за freestyle тротинетки!

Целта е да събере на едно място най-атрактивните карачи на freestyle тротинетки, които да покажат най-доброто от себе си, да се мотивират взаимно, но и да премерят сили в различни трикове.

„Вярваме, че чрез събития и състезания популяризираме freestyle тротинетката като алтернативен градски спорт и спомагаме за вдигане на нивото на практикуващите го“- споделят Българска Академия За Адреналин а.к.а. БАЗА, която е организация, стремяща се към развитието на екстремните спортове и заобикалящата ги култура.

Какво е скутер лига

Единствената в България лига за freestyle тротинетки в първото си издание, през 2021 г. ще включва четири състезания в четири града:

Регламент и правила

  • Две възрастови групи – до 13 г. и над 14 г.
  • Всеки, взел участие в поне едно от състезанията, ще бъде записан в ранглиста.
  • Всяко класиране носи на състезателите определен брой точки.
  • След всяко състезание награждаваме тримата с най-добро представяне.
  • Актуализиране и обявяване онлайн на ранглистата след всяко състезание.

100-те НАЙ-ДОБРИ КАРАЧИ

До и 13 г. и над 14 г.

Този, който оглави ранглистата за годината в своята възрастова група – който е събрал най-много точки от четирите състезания, ще спечели голямата награда.

Големият ФИНАЛ в Добрич ще бъде заснет и излъчен на живо, както и обявяването на победителите в първата по рода си скутер лига в България!

 

Записванията ще се проведат в деня на всяко състезание, непосредствено преди него. За програма и повече подробности следи официалната страница на организаторите във Фейсбук и Инстаграм .

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.