Стани част от отбор Garmin на Wizz Air Sofia Marathon

Запиши се сега!Дата на събитието: 10.10.2021
0

Сподели

0Shares
0 0

Вече може да се запишете в TeamGarmin за Wizz Air Sofia Marathon, който ще се проведе на 10 октомври 2021 г., а стартът ще бъде даден на площад “Княз Александър Батенберг”, пред Националната художествена галерия.

По традиция Garmin е партньор на маратон София и 10-километровата дистанция е част от световните Garmin Run Series. Общо четири са дистанциите, между които можете да изберете, за да премерите сили по време на маратон София  – 42, 21, 10 и 3 км. Трасето на състезанието преминава през центъра на града близо до повечето исторически забележителности.

Oтбор GARMIN 2020

Отбор Garmin

Всяка година Garmin Bulgaria дава възможност на желаещите да станат част от техния отбор и да споделят емоцията от състезанието със съотборниците си. Всеки, записал се в отбора, ще получи и допълнителен Garmin стартов пакет и много изненади! 

За всички участници в отбора има специално обособена зона Garmin, в която ще могат да загреят преди състезанието и да се включат в различни забавления, както и да спечелят вълнуващи награди. Заниманията в зоната ще са подходящи за малки и големи, така че елате с цялото си семейство!

отбор GARMIN 2020

Записването в отбор Garmin можете да направите за всяка една дестинация (3 км, 10 км, 21.098 км или 42.195 км), на адресите на магазини Garmin:

– София, Бул. “Асен Йорданов” 4-В

– София, Бул. “Васил Левски” 80А

Kрайният срок за записване е до 4 октомври 2021 г.

Таксите за записване следват графика на организаторите.

отбор GARMIN 2020
отбор GARMIN 2020

За вдъхновение ви показваме видеото от миналогодишната атмосфера в зона Garmin:

 

 

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.