Стягай багажа към плажа с новата колекция на Rip Curl в Drop In core shop

Страхотни летни предложения за лятно сърф настроение!

0
 

Сподели

Shares

Пясък, вълни, море, сърф… все неща, които все повече ни се въртят в главата с идването на топлите дни. Летните приключения зоват и искаме да влезем в тях по-възможно най-добрия начин – с новата колекция на RIP CURL, която вече нетърпеливо ни очаква в DROP IN Core shop.

Култовата марка е създадена през 1969 г. и ни води на модно пътешествие в сърфа от самото си начало. Днес марката продължава да е вдъхновена от 70-те, предлага палитра от цветове в моделите си, но, в същото време, актуалност. Независимо дали караш сърф, или не, със страхотните предложения на Rip Curl ще бъдеш забелязан навсякъде!

Цветни бански, свежи бордшорти и готини аксексоари за неспирни забавления и всякакви настроения, докато сме на вълна водни спортове или просто хващаме тен,  ни е подговила американската марка този сезон. Мъжката и дамската серия са супер и нямаме търпение да ти покажем какво си избрахме от тях.

RIP CURL PREMIUM SURF GOOD L S SWIM SUI PINK SS21

Елегантен цял бански в ярък цвят, с който нито една дама няма да остане незабелязана на сърфа или на плажа. Материята е устойчива и еластична, смес от полиамид и еластан, а плътността й не позволява да прозира. Банският е с вграден сутиен, дълги ръкави и отворен гръб. Закопчава се при врата с метална закопчалка.

RIP CURL SURF REVIVAL TEE NAVY SS21

Мъжките тениски от новата колекция на марката са с класическа кройка, изработени от 100% памук. Налични са в тъмносин и бял цвят с цветен принт отпред и на гърба. Материята не позволява изпотяване.

RIP CURL NORTHSHORE LIGHT PINK SS21

 

Свежи джапанки с флорален дизайн и логото на марката, за много лятно настроение, направени от плътна гума, която предотвратява износване и подхлъзване. Моделът се предлага и в черен цвят, в голям избор от размери.

RIP CURL MIRAGE SURF REVIVAL NAVY SS21

Мъжките бордшорти са направени от 90% полиестер и 10% еластан и са отлични за практуването на водни спортове или разходка по плажа. Имат регулируема връзка, външни шевове и заден джоб, който е супер удобен, ако носиш пантолоните из града.

RIP CURL ROUTINE TRUCKER MUSTARD SS21

Тази шапка е от онези, които задължително искаме да добавим към колекцията си. Направена от 100% памук и мрежа с високопрофилен, структуриран връх и в цвят, който отива почти на всичко. Тъканата емблема на марката и плоската козирка я правят подходяща за носене от плажа до някое яко хип-хоп парти.

RIP CURL SALTWATER V-NECK TEE WASHED BLACK SS21

 

Какво искат жените? Дамска тениска, с която да им е удобно и да отива на къси панталони или пола. Харесахме си много тази, защото е с изчистен дизайн, от 100% памук и шпиц деколте. Моделът е свободен, логото е ненатрапчиво в левия горен ъгъл, а ако не си падате по черното, я има налична и в бяло.

Виж новата колекция на Rip Curl и се гмурни в лятото в магазина на Drop In CORE SHOP в София, ул. “Г.С.Раковски” 166А или в онлайн магазина им.

 

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.