Най-голямото световно бягане с кауза – Wings for Life World Run, се завръща на 9 май

Включи се в организираното бягане в подкрепа на една важна за всички хора мисия – гръбначните увреждания да станат напълно лечими

0


Дата на събитието: 09.05.2021

Сподели

Shares

Най-голямото световно бягане с кауза – Wings for Life World Run, се завръща и през 2021. На 9-ти май точно в 14:00 ч. местно време хиляди души от десетки различни държави ще стартират едновременно, за да подкрепят фондация Wings for Life в мисията й гръбначните увреждания да станат напълно лечими. Сред тези страни за пети пореден път ще бъде и България.

Регистрация за събитието

Тази година в София ще има официално организирано събитие от Run BG, в което всеки може да се включи. To ще се проведе в Борисовата градина.

Регистрацията за събитието вече започна. Още сега имате възможност да дадете своя принос за каузата, като се запишете за участие в събитието на 9-ти май. Можете да го направите през приложението на Wings For Life (достъпно с Android и iOS). Минималната такса, която дарявате с регистрацията си, е 8 евро, но ако желаете, можете да допринесете и с по-висока сума.

Трасето

Защо е важно да се включим

С участието си в кампанията вие стимулиратe напредъка в изследователската дейност, която търси лек за гръбначните заболявания. В последните години все повече учени от цял свят считат, че дори и хроничните увреждания могат да станат лечими.

Колкото повече хора подкрепят каузата, толкова повече се увеличава възможността да бъде намерено решение на проблема съвсем скоро.

Снимка: Wings for Life World Run/facebook

От началото на инициатвата през 2014 г. са регистрирани 700 000 човека от 195 националности, които общо са изтичали 7 милиона километра и са събрани над 30 милиона евро, преведени на фондация Wings for Life, под формата на дарения и регистрационни такси.

Нека станем част от глобалната инициатива и през 2021 г. и заедно с повече от 72 различни държави по света дадем крила за живот.

За повече информация следете сайта на Wings for Life World Run или официалната страница на събитието във Фейсбуук.

Снимка: Wings for Life World Run/facebook

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.