Kaрай колело и се наслаждавай на живота с клуб UP Hills

Мисията е да насочва хората към повече движение, споделена радост, и себеуважение. Стъпка по стъпка, капка по капка.

0
 

Сподели

Shares

UP-Hills-NewsХубавото време е на път, а нашите приятели от пивоварна Hills Brewerу те предизвикват да си по-активен с колелото, да бъдеш част от общност, с която заедно да се наслаждавате повече на летните дни.

За целта те създадоха виртуален клуб UP Hills Cycling в приложението Strava, насочен към хора с активен начин на живот и афинитет към истинските неща.

„Във всеки от нас живеят безброй клетки, които заслужават да бъдат обновени с истинска храна – чиста и жива, като тях. Особено след физическо натоварване и дефицит на витамини, минерали, електролити.“, допълват от Hills.

UP Hills Cycling ще ти даде още много причини да си по-активен с колелото това лято. Можеш да намериш нови приятели, с които да покарате и да се забавлявате заедно. Може да се включиш в малките предизвикателствата с другите участници и да спечелиш яки награди!

Платформата Strava отбелязва общите изминати километри, средната скорост, направеното изкачване и конкретно – най-дългото ти каране, като така можеш да се проявиш по-различни начини. От пивоварна Hills са приготвили награди за участниците, които ще се раздават на томбола между всички участници в клуба. Предизвикателствата са на седмична и месечна база, а наградите на случаен принцип измежду всички участници.

Ако се чудиш за интересно ново място, където да покриеш норматива си с колелото, силно ти препоръчваме да направиш вело трип в района на Родопите, близо до Перущица, където се намира паркът на пивоварна Hills. Чудесен стимул е да знаеш, че като приключиш с карането, можеш доволен да си отвориш една хубава жива бира, да добавиш трака си в Strava и да разкажеш впечатленията си в социалните мрежи с хаштаг #uphillsbeer.

Друга идея, която ти подаваме с Hills, е да направиш обиколка на Пловдив с колело, като задължително ти препоръчваме да посeтиш и бутиковия магазин на пивоварната в града.

 

Пивоварна Hills ценят истинските неща и затова смятаме, че сме с едно ДНК. С любов към природата и активния начин на живот, малката пивоварна от Родопите създава 100% органична жива бира, със страхотен вкус и неподравена с консерванти. Предпочитаме я след физическо натоварване, тъй като тогава тялото ни губи много ценни вещества, като минерали, електролити, витамини и други, които лесно могат да бъдат възстановени с чаша, богата на хранителни вещества, крафт бира. Звучи чудесно, нали?

Бъдете част от Strava club: UP Hills Cycling – където ще попаднете в общност на хора, обичащи живота, отворени към предизвикателства, готови да преживяват, споделят и, разбира се, да печелят награди за това.

Последвайте клуба и в Instagram на @uphillsbeer – където да следите за актуалните предизвикателства и да тагвате с #uphillsbeer, когато се наслаждавате на живота, било то през активния ден на колело, или от почивката с жива Hills бира в ръка.

Карай колело и бъди в течение с новите предизвикателства, които ще ти донесат готини награди!

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.