Магазини „Стената“ с приз „Малък бизнес с голямо сърце“

Призът е част от годишните награди на TimeHeroes за доброволческата акция в Драгоман

0
 

Сподели

Shares
Taзи година магазин „Стената“ беше номиниран и получи награда в категория „малък бизнес с голямо сърце“, част от годишните награди на TimeHeroes за доброволческата акция в Драгоман.
TimeHeroes е най-голямата и популярна доброволческа организация в България.
„За нас като социално отговорна компания е повече от чест да бъдем включени в номинациите, а самата награда е уникално признание.“, споделят от „Стената“.

Вече девета година магазинът е съорганизатор на състезанието “Байк и рън за Чепън”, което развива района на Драгоманското блато като туристическа дестинация. 2020-а обаче крие бедствие във всеки ръкав – през януари блатото претърпява унищожителен пожар с потенциал да спре не само притока на хора, но и на птици в този важен орнитологичен район в България. “Стената” обединява сили със Сдружение за дива природа “Балкани” и не само впряга рояк доброволци в почистването на изгорелите площи, но и организира състезанието отново, този път под надслов “Адреналин с кауза”. 

„Благодарим на TimeHeroes за това, че правят света по-добър и затова, че видяха в нас герой и кауза, която си заслужава! Благодарим и на доброволците, които се включиха в акцията, защото без тях нямаше да има събитие!“
 От тази година магазини Стената ще се включват като партньор в още
„Първата ни стъпка в тази насока е събиране на средства за създаването на информационна банка за тези важни обекти и оказване на помощ в процеса на тяхната регистрация. 5лв от всяка регистрация от състезанието ни Десети Байк и Рън за Чепън – Адреналин с Кауза 2. Това е само начало в подкрепата на този дългосрочен проект.“, заявяват.
Открийте вашата туристическа и спортна екипировка във физическите магазини на „Стената“ или онлайн.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.