Катерачен гидовник: Локация Понеделник Пазара 2 (видео)

Поли-Чан Петрова ни отвежда до ръба на скалата, в новото и видео

0
 

Сподели

Shares

Проектът на Поли-Чан Петрова, озаглавен To The Crag/ Към скалите, продължава да се с развива с пълна сила и да ни показва топ катерачни обекти в страната, към които да се отправим в следващия ни удобен момент. 

Новият епизод е заснет в Пловдив – локация, която няма голям набор на спортни зали за катерене, но вместо това всичките места за практикуване на спорта са навън, нямат членска такса и са отврени 24часа. Видеото покрива Понеделник Пазара 2.
 „Това видео беше планувано да е второто от серията и сценарият му беше написан още миналата година. Някои от кадрите са заснети октомври и имаме интернационални участници. На скоро в Пловдив имаше проблем – катерачи от София бяха дошли и редом с местни бяха изгонени от обекта. В момента комуникираме с общината, с цел да знаят какво скрито съкровище има в града и се надяваме да няма повече такива проблеми.“, споделя Поли.
Гост на епизода е Алекс Тоткова, която е родом от Пловдив и е добре запозната с всички маршрути в района, а на Росен Димитров се дължат страхотните дрон кадри.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.