SurfShop Burgas в София, 2021 – оазис за любителите на водни спортове

С какво ще ни изненада SurfShop Burgas този път?

0
 

Сподели

Shares

Ежегодното преместване  на SurfShop Burgas в Софарма Тауър за пет дни, гр.София, повече от десет години предизвиква голямо вълнение сред любителите на водни спортове. На него можеш да намериш нови марки и продукти, някои от които ще бъдат представени за първи път. Тази година то ще бъде между 25 и 30 март, входът отново ще бъде свободен, а какво друго да очакваме разказва организаторът Петър Морчев – собственикът на най-големият магазин за водни спортове в радиус от 1000 км, в който може да намерите абсолютно всичко необходимо за сърф, уиндсърф, кайтсърф, уейкборд и повечето други спортове свързани с вода и адреналин. 

Разкажете ни за историята на преместването на SurfShop Burgas  – кое ви вдъхнови да го правите всяка година и то не в Бургас, а в София?

Повече от десет години местим магазина за пет дни в София. Една голяма част от клиентите ни са от столицата въпреки, че не са на морето. Правим го, заради добрите райдъри, които са там. А и да не забравяме, че и аз съм софиянец.(смее се)

За хората, които помнят първите ни издания – знаят, че бяха в Експо Център, но от  пет години домакин ни е Софарма Тауър, доказали се като много надеждни партньори.

Магазинът ни е в Бургас и в него може да намерите всичко необходимо за водни спортове. Традицонно местим магазина и правим изложението, защото виждаме голям интерес към сърфа на граждани от столицата и около нея и искаме да им предложим най-доброто, като докараме да видят всички продукти на живо.

Какви ще са акцентите тази година?

Най-големият акцент ни е един нов спорт сред водните и това е уингфолингът – между кайт и уиндсърф на фойл, с предимство, че хвърчилото си го държиш на ръце.

Ще представим четири от топ марките, предлагащи дъски и екипировки за уинг – Fanatic, JP – Australia, Roberto Ricci designs и Duotone.

Обръщам внимание на марката Duotone, която е сред най-иновативните в бранша. Освен, че винаги е една крачка напред в продуктите си за водни спортове, предоставя на всеки сърфист да използва безплатното мобилното им приложение за сърф уроци, независимо дали кара Duotone или не.

Най-общо казано ще акцентираме върху уинговете и всички продукти от колекция 2021 на марките – Duotone, North Kiteboarding, North Sails, RRD (Roberto Ricci Design), Fanatic, NeilPryde, NP-SURF, JP-Australia, Liquid Force, O’Brien, ION, Prolimit, Nobile, Mystic, Moses Hydrofoil и други.

Кой консултира клиентите и какви съвети можем да получим, ако тепърва ни предстои да започнем да се занимаваме с водни спортове?

На разположение на посетителите ще бъдат инструктори с дългогодишен опит. Освен служителите, съвети за екипировка ще дават и тиймът Тодор Янев и Елизабет Жечева – Янева, Георги Василев, Кристиян Кацаров и др. Никола Абаджиев също присъства често, макар, че в момента учи в Испания и не се знае каква ще е програмата му.

Не пропускайте тазгодишното преместване на SurfShop Burgas в София между 25-ти и 30-ти март в Софарма Тауър, а за повече информация вижте официалната страница на събитието във Фейсбук.

Още материали за кайт може да видите тук.

Посете SurfShop Burgas във физическия магазин на адрес: гр.Бургас, булевард „Стефан Стамболов“ (до магазин „Технополис“) или на официалния им сайт онлайн.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.