Varna Skateboard Open 2011

0
 

Сподели

Shares

“Скейт клуб Варна” има честта да обяви за пореден път ежегодното републиканско състезание “Varna skateboard open 2011”. Традиция, с която не малка част от нас се гордеят, осъществявана през годините с безценната подкрепа на Община Варна и Българската скейтборд федерация.

Varna skateboard open 2011

Началото е с квалификации и финал на 26.08. от 19.00ч. в закрития скейт парк “Halle” (ЗПЗ Пивоварен завод), с единствената по рода си мини рампа в радиус от стотици километри, на която ще се излъчат 3-мата най-добри карачи на това съоръжение в страната.

За по-голяма надъхвация, наградите ще се запазят в тайна.

Ден втори – 27.08.от 17.00ч. ще се проведат стрийт квалификациите и съревнованието за най-добър трик на обновения “Скейт парк Варна”, който разполага със следните съоръжения – големи и малки виражи с ръбове (Дич), наклонени ръбове на шест стълби, рейл на осем стълби, рейл над вираж, ръб 35см, площадка за баланси, шест, седем и осем стълби, бенк, уредите на Monster – четири засилки, грайнд бокс, малък баланс, рейл на земя, два кикера също така пикник маса и наклонен ръб на земя.
Квалификациите ще се проведат в две категории: до 14-годишна възраст и над 14-годишна възраст. Всеки участник ще разполага с 3 минути, за да покаже своите трикове и да накара съдиите да го допуснат до следващите кръгове.

28.08. 17.00ч. Големият ден, в който чрез полуфинал и финал в две категории, под и над 14 години, всеки ще има по 5 минути, за да разцепи скейт парка от трикове.

На този ден ще бъдат наградени победителите от цялото събитие.

Най-добър трик 150лв.

Победители до 14 годишна възраст – 1во, 2ро и 3то място – ще получат предметни награди, осигурени от спонсорите (3xS, Fly skateboards, Insomnia, DVS, Contrabanda, Playwood, Mad Cap, Backyard) .

Победители над 14г.
1во място 500лв.
2ро място 200лв.
3то място 150лв.
Осигурени от “Monster energy” и Rollingdays.com

Ще има награди и за публиката, от която човек отговорил вярно на въпроса /Познаваш ли някой спонсориран и от коя марка е спнсориран той?/, ще получи една от специалните награди, осигурени от магазините 3xS, Insomnia, Backyard и Contrabanda.

MADBEAR ще се погрижи звукът да е на ниво и да ни надъхва с яки парчета от не малката колекция грамофонни плочи подбрана специално за събитието. А в почивките Чукито и Боро ще рапират с уникалните си рими, които ще накарат брейк денсърите да разчупят тела за нас.

Регистрации за участие можете да направите като изпратите трите имена и телефонен номер за връзка на имейла на „Скейт Клуб Варна” – info@skateclubvarna.com.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.