Как се облича приключенската дама в града?

Какво диктуват модните тенденции?

0
 

Сподели

Shares

Пролетта наближава, а с нея и емоциите, които предизвиква подмяната на гардероба ни. Събличаме плетените пуловери и се заемаме приготовления за по-слънчеви и топли дни. Избираме ефирни, флорални и модерни облекла, с които няма да останем незабелязани в градска среда.

Водени от модните тенденции на шеметната 2021 година, подбрахме няколко свежи и актуални модела блузи за дами, обичащи приключенията и предизвикателствата на цветния сезон.

Романтична дамска блуза

Ако искате да изглеждате по момичешки невинна, да разкриете нежната си страна и цялото ви същество да излъчва доброта, вашият модел е бяла дантелена блуза. Този тип дамски блузи се комбинират лесно както с пола, така и с дънки и чифт удобни балеринки.

Дамска блуза с панделка

Блузите, които завършват на деколтето с панделка, а не с копчета, са сред топ моделите през този сезон. Особено подходящи са за офис облекло, особено ако не ви се носят официални ризи.

Леките материи, от които тези блузи са изработени, ги правят много подходящи за пролетно-летния сезон. Изберете блуза в един цвят или с нежни флорални мотиви за истински пролетен шик.

Дамска блуза с къдрички

Този закачлив елемент отново ще е модерен. Моделите, които завършват с къдрички на талията, придават особена елегантност на силуета, правят го много женствен и завършен.

Такива блузи се съчетават чудесно с пола тип цигара и високи обувки.

Френски шик

Блузите със свалени рамене са сякаш взети от класически френски филм. Подчертават шията и деколтето, вдъхновяват за разкошни пролетни вечери.

Избягвайте да носите такива със сутиен с презрамки и не се появявайте на работа с такава блуза. Моделът е фриволен и супер подходящ само за градински партита.

Дамска блуза с ръкав тип „прилеп“

Широките ръкави тип „прилеп“ балансират оптично силуета и ви карат да изглеждате по-слаби. Тези блузи са широки в горната си част и стеснени в талията. Така бюстът изглежда по-голям, а кръстчето изглежда по-малко.

Модерните цветове блузи са ябълково, цвят горчица и светло синьо.

Блуза без ръкави

При настъпване на лятото можете да заложите на романтични ризи и дамски блузи без ръкави. Няколко копченца и дантела по деколтето ще ги превърнат във ваша любима „униформа“. Такива блузи са идеални в комбинация с дънки и чехли.

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.