Станете най-свежата приключенска двойка на списание 360° и спечелете награди за Свети Валентин

Любовта е приключение!

0
 

Сподели

Shares

Заедно сте отскоро или от дълго време? Обичате да пътувате? Не се страхувате да зарежете всичко и да се отправите на поредното пътешествие в неизвестното? Ако се познавате в описанието, то вие сте готови да се превърнете в приключенска двойка на 360° и да спечелите романтична награда!

Как да участвате?

1. Последвайте профила ни в Инстаграм и този на Вила Юстина
2. Публикувайте ваша обща снимка от най-готиното място, на което сте били във вашия Инстаграм профил.
3. Сложете хаштаг #360adventurelove, хаштаг#villaystina и хаштаг #hellohissar и отбележете половинката си.

 Определяне на победителя:

Играта продължава от 16:00 ч. на 10-ти февруари (сряда) до 13:00 на  16-ти февруари (вторник).

На 16 февруари (вторник) екипът на списание 360° ще определи най-добрата снимка, качена до 13:00 ч. същия ден, която ще спечели приза „Най-свежа приключенска двойка“.

Наградата: 

Най-свежата приключенска двойка получава бутилка от едно от любимите ни вина Монограм Мавруд и Рубин 2015, нощувка в едно от предпочитаните ни места за качествено прекарване на романтична вечер – Апарт хотел Хелоу Хисар в град Хисаря и Фотоалбумът на списание 360°- „Български приключенски фотографи“ .

 

Най-емблематичното вино на Вила Юстина Монограм Мавруд и Рубин 2015 се отличава с наситен рубинен цвят и сложен нос с нюанси на зрял черен плод, шоколад и ванилия, отлично, за да отпразнувате любовта си.

 

Апарт хотел Хелоу Хисар е прекрасно място, разположено близо до центъра на града, с уютна обстановка и любезни домакини, гарантиращи наистина вълшебно прекарване на вашата романтична вечер с любим човек.

Във фотоалбумът „Български приключенски фотографи“ ви очакват 180 луксозни страници във формат 24 х 34 см, отпечатани на фотографска хартия и качествена полиграфия, с над 170 фотографии, придружени от личните истории на всеки автор, разказани от самите тях.

Общи условия:

В играта могат да участват лица над 18-годишна възраст

В играта може да участва един участник с една снимка на него и половинката му

Станете част от приключението на любовта със списание 360°!

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.