Специална дизайнерска серия Banditto Infinity Thermo – стил и прилючение в една бандана

Banditto Headwear и списание 360° с лимитирана серия дизайнерски бандани

0
 

Сподели

Shares

 

Снимка: Христо Узунов

Влизаме във новата 2021 година с една специалната серия бандани Banditto Infinity Thermo, плод на сътрудничеството между Banditto Headwear и списание 360°, със специален дизайн, вдъхновен от корицата на брой 4 на списанието, а художник на картината е Милена Табакова.

Мултифункционалният инфинити шал е от качественна термо, екологична и технологична материя, произведена от рециклирани пластмасови бутилки с мисъл за околната среда.

Материята THERMOLite EcoMade с термо контрол запазва топлината на тялото и ви предпазва до 95% защита от UV лъчите.

Продуктът предлага повече от 16 варианта за употреба като шал, маска за лице, шапка, лента или кърпа за глава или китка, буне, ластик за коса и други.

Освен това, банданата съхне бързо, има дишащи функции – изкарване на влагата навън и е обработена със сребърно-йонна технология, която убива бактериите разлагащи се в плата и предизвикващи неприятните миризми.

Снимка: Христо Узунов

Шалът пристига в метална функционална кутия с диамтър 6,5 см, височина 14 см и капак с персонализиран кобрандиран дизайн, а 1лв от всеки продаден продукт се дарява за кампанията за защита на Черно море от пластмаса WIND2WIN.

Поръчайте с безплатна доставка до офис на „Спиди“ тук.

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.