Видео: Екстремен поглед над Варна с кънки, скейт, колело, уейк и сърф

Александър Костадинов и Милен Вичев знаят как!

0
 

Сподели

Shares

 

Срещаме ви с Александър Костадинов и Милен Вичев, любителите на екстремните спортове и фотографията, чийто видеа ни понасят към лятото, авантюристичното и иновативното, показват ни живота някак по различен и определено ни вдъхновят да правим каквото си поискаме!

Последното видео на двамата направо ни отвява с позитивизъм и готина енергия. „IN-MOTION“ е измислено и заснето през август 2019 г., за онлайн конкурс с тема „Лятна Варна в 90 секунди“, на който се класират на 2-ро място.

Разказват, че към момента на снимането нямат стабилизатори и всичко е снимано на ръка в движение, с камера Sony a6000, обектив Sony 18-105/f4 и DJI дрон. В повечето случаи Алекс хвърчи с каквото е необходимо, а Милен е около него на блейдове.

ВИЖТЕ: Доза адреналин в новото видео на Виктор Троянов

По време на снимките срещнат много усмихнати погледи, хората започват да се разчупват от консерватизма, но имат и случай, който почти стига до физическа разправа. Млад господин решава, че точно от това място Алекс не трябва да прави 360 с блейдовете, заплашва ги с полиция и саморазправа. За случката и двамата са единодушни:

Нещо с което, повечето практикуващи street екстремни спортове, са запознати.“

Вижте екстремен поглед над Варна в 90 секунди с кънки, скейт, колело, уейк и сърф:

Алекс и Милен благодарят на българската рок банда Tube Hedzzz ,която им позволи да ползват парчето им „Broken Machine“.

За още яки видеа може да последвате профила им в Youtube!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.