Подаръци за истинските любители на зимните спортове от Board shop

Отидохме, видяхме и избрахме!

0
 

Сподели

Shares
Снимка: Pixabay

Приятни емоции ни владеят в края на година и като едни истински любители на зимните спортове и забавления, отидохме лично при нашите приятели от Board shop, за да изберем специални, иновативни и мега яки дарове за себе си близките ни. В магазина им открихме идеи както за скиори, както и сноубордисти подвластни на стила си. След като в първата част ви дадохме идеи за малки подаръчета, подходящи за всеки, сега ще ви посъветваме какво да сложите под елхата на ентусиастите в зимните спортове.

Сноуборд дъски Ravine 2021 / Womens Ravine 2021 от ROME

Tези два All Mountain моделите на ROME са фантастичен избор за най-послушните . Дъските от средни към твърди са подходящи за каране на фрийрайд, паудар, както и по пистите. Формата на 3D диамант в края на дъската е проектиран да увеличи скоростта на спускането в дълбок сняг, да подобри управлението на променлив терен и плавно да инициира завоите, което прави карането истинско удоволствие.

Вземете Ravine 2021 / Womens Ravine 2021 от физическия магазин или онлайн.

Цена в Boardshop: 1039.00 лв / 979.00 лв

Ски 175 ARV 116 JJ ULTRALITE и 163 ARW 96 от ARMADA

Нулевата серия на Armada е проектирана за спортисти с високо ниво каране, въплащавайки характеристики за максимална ефективност при спускане. Мъжките ARV 116 JJ Ultralight са лимитирана серия ски, които са с 25%  по-леки от обикновения ARV 116, но се плъзгат по пистата също толкова добре, колкото версията с пълно тегло. Ако сред близките ви има фрийстайл машини, които нямат търпение да пробват нови трикове, то тези ски са повече от идеален подарък!

 

 

 

За нежния пол се спряхме на 163 ARW 96, които впечатляват със свеж дизайн и са изключително подходящи за каране в свободен стил. Уникалната сърцевина от дърво на топола и ясен намалява теглото, като същевременно ги прави стабилни. Оставете емоцията да говори и изберете точната изненада!

Вземете 175 ARV 116 JJ ULTRALITE и 163 ARW 96 от физическия магазин или онлайн.

Цена от Boardshop: 1466.00 лв/ 975.00 лв

Сноуборд автомати VICE BLACK 20/21 и GUILD COSMIC BLACK 20/21 от ROME

Когато избираме сноуборд автомати за най-близките ни, винаги трябва да търсим най-доброто, защото това е връзката между нас и дъската! Спряхме се на Vice, защото предлагат лека конструкция и се отличават с  еластични ProGrip страпове за максимално сцепление. Платформата AsymWrap е създадена за максимално точна настройка и осигурява усещане за „сърфиране“ на дъската, а регулируема основна плоча спомага за избор между по-широк набор от модели и размери на обувките.

Автоматите Cosmic Black 20/21 използват иновативната технология PivotMount, за да осигурят персонализиране в движение и перфектна за всеки момент гъвкавост.

 Вземете VICE BLACK 20/21 и GUILD COSMIC BLACK 20/21 от физическия магазин или онлайн.

Цена в Boardshop: 549.00 лв / 549.00 лв

Ски автомати N SHIFT MNC 13 / N WARDEN MNC 11 Black от ARMADA

Изцяло новата Armada Shift MNC 13 събира най-доброто от двата свята, на класическите алпийски автомати и новите точкови системи. Чрез този автомат може да имате сигурността при каране надолу и удобството на точковите автомати при ходене нагоре.

Вземете SHIFT MNC 13 и N WARDEN MNC 11 Black от физическия магазин или онлайн.

Цена в Boardshop: 979.00 лв/ 315.00 лв

Сноуборд обувки Spark XV TFP Sand и Empire Lara TF Brown от DEELUXE

С мъжкият модел на DEELUXE ще накарате всеки себеуважаващ се сноубордист да блесне. Проектиран от Xavier de Le Rue, той предлага изключителна поддръжка, неповторимо усещане на дъската и прецизен контрол при каране.

От върховете до улиците, с Empire Lara всяка жена ще се почувства комфортно. Този първокласен модел се отличава с изчистени линии, свежи детайли и високачествена изработка. Благодарение на своята система за връзване L3, той осигурява изключително стабилно прикрепване на петата към стелката.

Вземете Spark XV TFP Sand и Empire Lara TF Brown от физическия магазин или онлайн.

Цена в Boardshop:879.00 лв /649.00 лв

Ски обувки LUPO PRO HD UNI GREEN/BLACK от DALBELLO

Lupo Pro HD е комбинирана обувка и истински фаворит сред скиорите тази година. Моделът, дебютирайки през сезон 19/20 и се връща още по-добър за сезон 20/21. Твърдостта е 130 в комбинация с леки материали и е предназначена за труднодостъпни планински склонове. Тя е перфектен избор за хора, които обичат планината и нейните предизвикателства.

Вземете LUPO PRO HD UNI GREEN/BLACK от физическия магазин или онлайн.

Цена в Boardshop: 1399.00 лв

Яке LARRA JACKET Phantom и гащеризон STELLA 20 PANTS Nocturne от HORSEFEATHERS

Нова аутдор екипировка никога не е излишна, а получателят на този стилен подарък, определено ще остане доволен. Якето е 20.000 мм водоустойчиво и 15.000 gm дишащо, с многофункционален вътрешен мрежест джоб, регулируем долен подгъв и напълно залепени, сухи шевове. Гащеризонът е в приятно розов цвят и има същите стойности на водоустойчивост, с топли крачоли и качествено закопчаване.

Вземете яке LARRA Phantom и  гащеризон STELLA 20 Nocturne от физическия магазин или онлайн.

Цена в Boarshop: 529.00 лв / 449.00 лв

Яке YMIR JACKET Fiery Red и гащеризон GROOVER PANTS Birch от HORSEFEATHERS

За мъжете избрахме екипировката, с която Владимир Павлов се спуска със сноуборд от Манаслу. Якето е 25.000 мм водоустойчиво и 20.000 gm дишащо и определено ще останете забелязани с него. Гащеризонът ни е любим с непромокаемите си харектиристики, сухи шевове, водоотблъскваща ламинирана мембрана и свеж дизайн.

Вземете яке YMIR JACKET Fiery Red и гащеризон GROOVER PANTS Birch от физическия магазин или онлайн.

Цена в Boarshop: 589.00 лв/489.00 лв

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.