Deuter Freerider Pro – раници за запалени скиори

Отиди в планината с най-доброто!

0
 

Сподели

Shares

Ние сме голям фен на раниците Deuter. Сред фаворитите ни за зимния сезон е линията за беккънтри ски и сноуборд – Freerider. Тя е представена от класическите Freerider модели, от ултралеките Freerider Lite модели и от Freerider Pro серията.

Линията Freerider съчетава високото качество и издръжливост, които характеризират всички раници на Deuter, с набор от новаторски функции, които със сигурност ще се харесат и на най-придирчивия и старомоден беккънтри скьор.

Моделите Freerider Pro разполагат с вместимост от 28 (SL версията)  и 30 литра – най-подходящият размер за всичко необходимо за многодневен беккънтри преход. С достатъчно възможности за закрепване на екипировка към външната страна на раницата, този размер е идеален за преходи с преспиване в хижа. Вътрешната част на раницата е оборудвана с преден джоб, който осигурява лесен достъп до лавинната лопата, сондата и останалата защитна екипировка.

Основният джоб разполага с пространство за резервоар за хидратиране и с пълен достъп до вътрешността на раницата чрез ципа откъм гърба. Това позволява лесен достъп до екипировката, дори със ски или сноуборд, прикрепени към предната част на раницата и предпазва задния панел и раменния колан от снега, докато търсите необходимото. Freerider Pro разполага също с приспособление за закрепване на слънчеви очила или други малки принадлежности от двете страни на раницата.

Страхотните характеристики са пренесени и от външната страна на раницата. Ските могат да бъдат прикрепени както по диагонал, така и във формата на буквата „A“, а сноубордът и снегоходките – вертикално. Раницата е оборудвана също с ремъци за закрепване на трекинг щеки или пикел.

Друга чудесна характеристика е подвижната система за закрепване на каска. Огромен бонус е, че предната част на раницата е направена почти изцяло от изключително издръжлив хипалон, така че прикрепената отвън екипировкa няма да изтърка или повреди раницата. Всички тези функции са допълнени от изпитаната Alpine гръбна система на Deuter и коланът на талията Vari-flex, който се движи с тялото ви за по-удобно прилягане. Всички тези функции превръщат раницата  Freerider Pro в една от най-привлекателните беккънтри раници на пазара.

Freerider Pro 28 SL притежава всички характеристики на Pro 30, но тази раница е създадена с SL гръбно прилягане, пригодено за жена. SL-версията на раниците Deuter е създадена, за да пасне специално на женската анатомия. Дизайнът на моделите SL е перфектно оформен и оптимизиран за женската анатомия от екип от отдадени (женски) спортисти.

Научете повече за останалите модели от Freeride серията на Deuter на страницата на официалния вносител на марката – магазини „Стената“.

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.