Зелени хоризонти: Подкарай бъдещето с електрическия Mustang Mach-E

Ford влизат в новата ера по-уверено от всякога

0
 

Сподели

Shares
Снимка: autoweek.com

55 години по-късно, легендарният модел Ford пристига с чисто нова концепция от бъдещето в образ и подобие на електрическия Mustang Mach-E. Изцяло електрическия всъдеход, роден от същите идеали за свободен дух, вдъхновили най-продаваното спортно купе в света, е готов да завладее пътищата на света.

„Mustang Mach-E е едно от най-вълнуващите превозни средства, които Ford е въвеждал някога.Този ​​специалносъздаден електрически автомобил е уникален, но все пак е безпогрешно разпознаваем като Mustang и идва в най-подходящото време за клиентите в Европа.“, заяви Стюарт Роули, президент на Ford Европа.

ВИЖТЕ: Land Rover Defender Adventure Van: Всичко, за което си мечтаем!

Снимка: autoweek.com

Електрическият Mustang Mach-E е със стандартни опции за батерии,  удължен пробег със задвижване на задните колела или задвижване на всички колела, от мотор с постоянен магнит. Ще се предлага както със стандартен двигател (75,7 кВтч литиево-йонна батерия), така и с възможност за удължен пробег (батерия с 98,8 кВтч), която има посочен от WLTP обхват на шофиране до 600 км , а при задвижване на всички колела може да достигне до 337 к.с. (248 кВт) и 565 Нм въртящ момент. 

Снимка: autoweek.com

Уникалната машина разполага с три режима на шофиране – Шепот (Whisper), Ангажиран (Engage) и Необуздан (Unbridled) като всеки един от тях създава неповторимото усещане на спортния автомобил.

Сред новостите, които ще откриете в новата серия на FORD e sистемата от следващо поколение SYNC®, за комуникация и развлечение с модерен интерфейс, усъвършенствани свръх-актуализации и улесняване употребата на вашия смартфон.

Снимка: autoweek.com

Mustang Mach-E разполага с пет пасажерскии места, а в допълнение към външния преден багажник, задният предлага 402 литра пространство, а ако пък приберете задните седалки ще се сдобиете с общо 1420 литра място!

Отключването и стартирането на автомобила е лесно и безпроблемно с технологията „Phone As A Key“, която изисква единствено избор на функция. Най-впечатляващото е, че чрез включен Bluetooth на телефона, автомобилът може да открие смартфона на притежателя си и когато наближи, да отключи Mustang Mach-E.

Снимка: autoweek.com

„Mustang Mach-E е началото на нова ера за Ford и не бихме могли да бъдем по-развълнувани да го представим на нашите клиенти в Европа. Това изцяло ново превозно средство представлява много повече от шофиране с нулеви емисии: става въпрос за преживявания без стрес и пълно спокойствие за собствениците на изцяло електрически превозни средства.“, изразява възхищенето си президентът на Ford за Европа.

Очаква се Mustang Mach-E да излезе в края на 2020 година.

Източник:ford.bg

Снимка: autoweek.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.