Разбери кой печели сърф от играта на Monster Energy и 360mag.bg

0
 

Сподели

Shares

Играта, организирана от Monster Energy и списание 360° „Снимай и спечели сърф“ приключи и е време да обявим победителите. В рамките на два месеца видяхме впечатляващи сърф кадри, заснети през годината в България и публикувани в социалните мрежи от участниците,. Да изберем най-добрата снимка беше наистина трудно.

Снимка: Иван Тотев/победител в конкурса на Monster и 360mag.bg

Журито, бе съставено от Оги Начев, Иван Панчев от 360mag.bg и Дойчин Дойчинов от TrueRiders и фотографа Тихомир Рачев, който поканихме допълнително като експерт, за да ни помогне с познанията си. Както той сам казва: „Снимам сърф от миналия век“. Четиримата внимателно прегледаха всички кадри и след гласуване избраха наградата хавайски сърф Kream Ellipse да получи Иван Тотев.

Снимка: Йоан Колев/финалист в конкурса на Monster и 360mag.bg

Кадарът на първо място, спечелил журито, получи пет точки, а второ и трето място са с равен брой – по четири. Сърфистът от снимката победител ще се радва на нов сърф калъф Dakine предоставен от #SportDepot, a всички участници в играта ще получат енергийни напитки Monster Energy на корем. С победителя ще се свържем допълнително!

Авторите на снимките, попаднали в Топ 3 са Иван Тотев, с два кадъра, и Йоан Колев.

Снимка: Иван Тотев/финалист в конкурса на Monster и 360mag.bg

Очаквайте скоро галерия в сайта на 360mag.bg с най-добрите сърф кадри от играта. Дотогава можете да видите всички снимки под хаштага #MonsterSurfBG, във Фейсбук и Инстаграм.

Благодарим на всички участници за страхотните кадри!

Ако се интересуваш от сърф разгледай и нашите статии в секцията “хавайски сърф”

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.