„Вътрешен баланс във време на промяна“ – двудневен онлайн ритрийт

Водещи на събитието са Ина Димитрова, Антония Керчева и Адрияна Миленова

0


Дата на събитието: 20.12.2020

Сподели

Shares

Можем ли в забързаното ни ежедневие да обърнем достатъчно внимание на ума, тялото и душата си? Динамиката на настоящата година не е ли повод за промяна и възможност да надникнем в себе си?  Дъщерята на моретата Ина Димитрова, в компанията на Адрияна Миленова и Антония Керчева, ни дават такава възможност и ни предлагат заедно да прокараме пътя към вътрешните си светове. 

Между 18-ти и 20-ти декември ще се проведе двудневен онлайн ритрийт на тема „Вътрешен баланс във време на промяна“.

Събитието е вдъхновено от дълбините на океана и от хората, които имат куража да търсят отговорите дълбоко в себе си и да се гмурнат в търсенето на истината на своето осъзнаване. Програмата е насочена към онези, които искат да се свържат със себе си и да се преоткрият чрез хармонията, благодарение на специални практики.

Събитието ще бъде истинско пътешествие на душата – преоткриване, автентично свързване със себе си, с другите и с онази сила, която е по-голяма от нас, обещават организаторите.

Водещи на събитието ще са основателките на SOULDIVERS – Антония Керчева – мотивационен коуч, лектор, обучител и треньор в индивидуални и групови програми; Адрияна Миленова – треньор по Емоционална интелигентност и Култивиране на емоционален баланс и Ина Димитрова – технически водолаз и инструктор, артист, втората жена в света, гмурнала се на повече от 200 метра дълбочина в открити води, хюман дизайнер.

Форматът ще бъде бутиков с ограничение до 20 души като може да заявите участие след регистрация. За повече информация следете официалната страница на събитието във Фейсбук.

Не пропускайте ритрийта, който ще ви отведе отвъд границите на ежедневното и ще ви провокира да видите истинската си същност!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.