DJI Pocket 2 Creator Combo: джобна камера от ново поколение

DJI Pocket 2 Creator Combo гарантира перфектно качество на видеоклипове и снимки

0
 

Сподели

Shares

 

Снимка: theverge.com

DJI Pocket 2 Creator Combo e джобна и компактна 4К камера от ново поколение с моторизиран гимбъл. Когато през 2019 г. излезе предшественикът и DJI OSMO Pocket  нямаше съмнение, че това е впечатляващ комплект за снимане с добро качество на видеото и кадрите. Той беше по-добър от повечето смартфони, разполагаше със стабилизация и кристална картина, но сякаш не беше достатъчно.

Година по-късно DJI определено надградиха върху първото си специално устройство, предлагащи множество подобрения в DJI Pocket 2 Creator Combo и подавайки ни в ръцете висококачествена камера с екстра функции.

Отваряйки кутията на DJI Pocket 2 Creator Combo вече сте впечатлени от съдържанието – куп аксесоари, които ще ви помогнат да направите невероятни видеа и снимки. Разполагате с мини джойстик, приставка за монтаж 1/4″-20, Do-it-All Handle, безжичен микрофон, ветробран за микрофон, мини статив и широкоъгълен обектив или иначе казано, всичко, което ви е необходимо да снимате.

Цялостният дизайн на Pocket 2 е изключителен, а по-дългата форма с дръжката Do-it-all на място прави използването му далеч по-удобно от стария.

Характеристики

Основно предимство на DJI Pocket 2 е размерът – 124.7 x 38.1 x 30 mm с триосна стабилизация и тегло от едва 117 гр. Малката камера е монтирана на моторизиран гимбъл и разполага с 1/1.7″ CMOS сензор с 64 мегапиксела, 8-кратен зум, по-голям ъглов обхват на обектива с максимална диафрагма f/1.8 от 93° и подобрен автофокус, а четирите насочени микрофона в системата DJI Matrix Stereo audio zoom за улавят и най-малкия звук.

Екшън камерата разполага и с различни видове режими на снимане, спрямо желанията ви:  Pro Mode, ActiveTrack 3.0, Slow Motion, остигащ до 240 к/сек в 1080p, Timelapse, Hyperlapse, Motionlapse за запазването на отделни кадри, 180° панорами и безценният Livestreaming – директно във Facebook, YouTube, RTMP.

Заснемането на къси видеоклипове с камерата не може да бъде по-лесно – визуалното изпълнение изглежда невероятно, дори в условия на слаба осветеност. Справя се по-добре от смартфон, въпреки че има известна загуба на качество при обработка. Но на кадъра не му липсва детайл.

Стабилизаторът на Pocket остава една от най-впечатляващите му характеристики.

Снимка: camerajabber.com

Захранването на DJI Pocket 2 е 875mHa LiPo батерия и издържа до 140 мин. от едно зареждане, което ще ви позволи да записвате дълги видеа. Висококачествените видеоклипове и снимки може да редактирате лесно с приложението DJI Mimo за Android и iOS .

Камерата e невероятно лесна за използване и е чудесна възможност за влогъри и създатели на съдържание, които трябва да заснемат стабилизирано видео и не искат да се ангажират с носенето на допълнителни аксесоари за смартфон.

Вземете я с намаление от Фотосинтезис (онлайн или аналогово от магазина), до 01.01.2021 г.

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.