Жан Мишел Жар в зала “Арена София”Дата на събитието: 09.10.2011
0

Сподели

0Shares
0 0

Жан Мишел Жар

Жан Мишел Жар е първият музикант, който ще има концерт в новата мултифункционална зала в столицата “Арена София”. Един от най-ярките представители на електронната музика ще зарадва българските си фенове на 9 октомври. Това ще бъде едно уникално шоу, което включва в себе си светлинни ефекти и мултимедия. Спектакълът ще е част от европейско турне на Жан Мишел Жар, което ще мине още през Финландия, Швеция, Норвегия, Германия, Полша, Австрия и Швейцария.

Билетите за концерта у нас се продават от 17 юни, петък. Те ще са с цени от 40 до 100 лева. Могат да бъдат купени от касите на Тикетпро, големите музикални магазини в страната и в интернет на адрес ticketpro.bg. За шоуто на Жан Мишел Жар капацитетът на “Арена София” ще бъде ограничен до 10 000 души, като правостоящи зрители няма да има.

Жан Мишел Жар изгрява на международната музикална сцена през 1977 година със своя първи албум “Oxygen”, който се разпродава в над 18 милиона копия в целия свят. Приносът му за развитието на електронната музика през XX век е огромен. Творчеството му оказва влияние на артисти като Moby, Air, Daft Punk, The Chemical Brothers.

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.