10 от най-мощните фенери за 2020 година

При това с най-доброто съотнишение цена/сила!

0
 

Сподели

Shares

В хода на нашето съвремие, всичко става все по-модернизирано, уредено и  цивилизивано. Има улично осветление и електричество в почти всяко кътче на планетата. Хората биха си казали, че нямат нужда oт допълнително осветление, защото такова има навсякъде…

Въпреки това ние сме убедени, че не само сте попадали в ситуация, в която имате нужда от помощно осветление, но и ще попадате в много такива, и в бъдеще. Сигурни сме, че на всеки човек, не веднъж му се е налагало, да използва фенер. Тези от вас, които нямат – се домогват до опциите на своя смарт телефон за алтернативно осветление. Тази опция е несигурна, отнема време за активиране, телефонът не е удобен  за осветяване, а интензитът на вграденото осветление е безкрайно слаб.

Припомнете си неприятните ситуации, в които имате нужда от допълнителна светлина – губите нещо на тъмно, търсите ключовете си в чантата, не уцелвате ключалката на входната врата, пукате гума или отваряте багажика на своя автомобил. А, разходките по не добре осветените улици – в квартала, в парка, в двора?! Преходите сред природата, когато въпреки предварителните разчети сте замръквали на открито?! В тези безброй ситуации, вие се нуждаете от светлина.

Допълнителното осветление е важно за вашата сигурност и удобство. Но, то трябва да е такова, че да можете да разчитате и да се доверите, да е лесно достъпно и достатъчно ярко. Задължително ще ви трябва фенер и за да практикувате някое от своите многобройни хобита или нужди, като – къмпинг, палатка, разходка в гората, лов, риболов, каране на велосипед, разходка на домашен любимец, офроуд, катерене, гмуркане, военни и морски операции, търсене и спасяване, правоприлагане, охрана, тактически приложения, управление на горите и ловни паркове и безброй  други.

Днес ще представим на вашето внимание, най-доброто в осветителните технологии от средата на 2020 година:

IMALENT MS18 – ГАРАНТИРАНО НАЙ-МОЩНИЯТ ФЕНЕР НА СВЕТА СЪС 100’000 ЛУМЕНА

MS18 – „Посланикът на светлината“, използва 18 бр. от американските CREE XHP70.2 втора генерация светодиоди и има максимална изходна мощност до 100,000 Лумена и далекобойност до 1350 метра. MS18 ще ви донесе пълен шок през нощта. Мултифункционалният OLED дисплей показва различни параметри и настройки, като режима на яркост, напрежението на вградената батерия, както и предупреждения за повишена работна температура и за изчерпване на батерията.Чудовището разполага със система за охлаждане с тръбен радиатор и течност, която има отличен топлообмен. Системата също е снабдена с входящ и изходящ вентилатор, които допълнително спомагат за топлообмена, освен това са тихи, вятъро и водоустойчиви – комбинация от огромна енергия и високи технологии.

IMALENT MS03 – МОЩНОСТ В МИНИАТЮРНИ РАЗМЕРИ С 13’000 ЛУМЕНА

Този фенер превъзхожда най-близкия си конкурент над три пъти! Размер 110 mm (дължина) 36 mm (диаметър на главата) 27 mm (Диаметър на тялото)! Тегло – 115гр. Това е миниатюрен чудовищен фенер за ежедневно ползване, с размер, който се побира в дланта ви, и изключителни характеристики. Захранва се от една 21700 литиево-йонна батерия с висока степен на разреждане, с вградено USB зареждане type C. Този изключителен фенер, с дължина само 11 см, е задължителен за вашето ежедневие, дейности на открито и ремонтни дейности.

ACEBEAM K75 – НАЙ-ДАЛЕКОБОЙНИЯТ ФЕНЕР НА СВЕТА С 6300 ЛУМЕНА

Едно от най-новите допълнения към серията „K'“ осветява на 2500 м, Ултра-мощният фенер за търсене на ACEBEAM K75 е тук и е готов да подмами въображението ви! Лъчът на K75 достига до 2500 метра, прожектор от професионален клас в дланта на ръката ви. Този мощен осветител е в състояние да генерира до 6300 лумена на яркост, като използва един LUMINUS SBT-90 GEN2 втора генерация. Ръчно преносимият прожектор работи на четири акумулаторни батерии 18650 (продават се отделно), което може да осигури до 7,5 дни време на работа без презареждане. Този прожектор е идеален за сериозни професионалисти по издирване и спасяване. Така че, когато казваме, че това е най-яркият и далекобоен фенер на света, искаме да сте наясно, че това е всъщност върхът на светодиодните технологии при фенерите в целия свят.

ACEBEAM H30 – НАЙ-МОЩНИЯТ ЧЕЛНИК НА СВЕТА

С 4000 лумена и тегло от само 80 гр. ACEBEAM H30 осигурява несравнима изходяща мощност от ултра ниските 3 лумена до Турбо 4000 лумена. Оборудван с последно поколение американски CREE XHP70.2 светодиод от втора генерация постига феноменалните 4000 лумена. Допълнителните CREE XPE2-R2 630 nm червена светлина и CREE XPE2-G3 530 nm зелена светлина дава възможност за всяка мисия като лов на открито и лесно защитава уредите за нощно виждане. Специалният SOS сигнал за спешни случаи може да издържи до 72 часа, без да изключва светлината. Компактният челник H30 е идеален за взискателни спортове като лов, риболов, колоездене, къмпинг, хайкинг, четене и всички нощни занимания.

ACEBEAM X80-GT –  32’500 ЛУМЕНА В РАЗМЕРИТЕ НА КЕНЧЕ ОТ БИРА

Размер 117.7 mm (дължина) 65 mm (диаметър на главата) 49 mm (диаметър на тялото). X80GT разполага с невероятната мощност от 32500 лумена, която се постига чрез изстискване на общо 18 CREE XHP50.2 втора генерация светодиоди. Има 7 различни нива на яркост, за да се гарантира, че винаги ще имате точното количество светлина за вашата ситуация. Създаден за използване на открито и готов за работа, X80GT е идеален за търсене и спасяване, военни действия, сигурност и ловни приложения. Водоустойчив до 30 метра и удароустойчив, това е фенер, който обръща правилата на играта. постига нови технологични нива на светодиодното осветление.

 

ACEBEAM W30 – НАЙ-МОЩНИЯТ И ДАЛЕКОБОЕН ЛАЗЕРЕН ФЕНЕР

Тактически и подводен лазерен фенер (потопяем до 100 м)! Разстояние на лъча – 2408 м и интензитет 1’500’000 кандела. Този широкоспектърен BLOS (Beyond-Line-Of-Sight)(отвъд точката на видимост) прожектор трансформира синята лазерна енергия в широкоспектърна, силно концентрирана, безопасна и ярка бяла светлина (Audi и BMW използват подобна технология с фосфор за създаване на лазерни фарове за техните превозни средства). Генерира високо концентриран светлинен лъч с мощност от 500 лумена и ъгъл на разсейване от само 1,8 градуса. Лъчът му може да достигне забележителното разстояние от 2408 метра. Удобната функция за зареждане с USB позволява зареждането на батерията навреме и навсякъде. Включеният червен филтър добавя към гъвкавостта на W30. Освен това W30 може да се използва като водолазен фенер на дълбочина до 100 метра.

IMALENT LD70 – НАЙ-МОЩНИЯТ БЮДЖЕТЕН ДЖОБЕН ФЕНЕР

Най-достъпният, джобен фенер с такава мощност и яркост – 4000 лумена. Ултра малък и компактен – размери: 81 mm (дължина) 25 mm (диаметър) и тегло от само 87 г (включително батерията). Това е ултра мощно фенерче за ежедневна употреба с много високо качество, което се побира в джоба на риза или панталони. Може да достигне максимум 4000 лумена. Разстоянието на осветление може да достигне 203 м. Малък размер, леко тегло и голяма интензивност на лъча. Най-добрият избор за нощни и външни занимания, разходки, катерене, къмпинг или работа. OLED дисплей: Дигиталният екран на яркото фенерче ще покаже заряда си и тогава ясно знаем, че зарядът на батерията все още е там. Той е издръжлив и почти неразрушим.

IMALENT LD10 – МОЩНОСТ С РАЗМЕРИТЕ НА ПАЛЕЦ

Това фенерче с размер на палеца ви е способно да постигне невероятните 1200 лумена, идеални за вашите ежедневни нужди. OLED дисплеят на задната капачка осигурява лесно четене на състоянието на батерията или нивото на яркост, а с висококачествения си дифузор LD10 върши своята работа, независимо къде се намирате. Благодарение на малкия си размер, ниското си тегло и високо интензивен лъч, това е наистина перфектният ключодържател за чудесното движение на открито, ходене, катерене, къмпинг или дори на работа.

ACEBEAM L17 – ТАКТИЧЕСКА ДАЛЕКОБОЙНОСТ С ЕДНА БАТЕРИЯ

Най-далекобойният тактически фенер с една 18650 батерия, L17 се предлага с LED опция: OSRAM бял светодиод – осигуряваща 1400 лумена и 802 метра далекобойност – отличен за тактически и ежедневни нужди. L17 е с впечатляваща изходяща мощност и далекобойност и с режим на стробоскоп за самозащита. Най-впечатляващата му характеристика е способността да осветява до 802 метра при тяло от едва 14 см!

ACEBEAM W10 GEN II – НАЙ-МАЛКИЯТ ЛАЗЕРЕН ТАКТИЧЕСКИ ФЕНЕР

Осветява на 1217 м. Лъчът е толкова насочен, че е подходящ дори и за мерник.

Всичките фенери и много други можете да откриете на fener-bg.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.