Адреналин и скорост в новото видео на най-бързата мобилна мрежа в страната – VIVACOM

Екстремното представено по завладяващ начин

0
 

Сподели

Shares

Екстремните спортове срещат най-бързата мобилна мрежа в Европа, в новото, повече от впечатляващо видео, на VIVACOM. Четирима от най-добрите ни атлети в парапланеризма, дуанхилъра, кайт сърфа и автомобилизма ни показват в рамките на две минути най-доброто от високоадреналиновите спортове. Четирима българи, прочути в цял свят с бързината и майсторството си. Те демонстрират своето майсторство чрез възможностите на мобилната мрежа на VIVACOM – най-бързата мобилната мрежа на Стария континет.

Креативното видео на най-бързата мобилна мрежа в България ни завъртя главата и определено ни накара да следваме собственото си чувство за екстремно, за да усетим скоростта на макс.

Цялото страхотно видео, може да видите тук: 

Неограничените възможности на атлетите ни Никола Абаджиев, Павел Лефтеров, Весо Овчаров и Димитър Мазнейков може да видите и в индивидуалните им екстремни видеа, които VIVACOM любезно заснеха и показаха истинските шампиони в света на скоростта и адреналина.

Павел Лефтеров

Най-младият състезател в историята на GT4, който в края на месец юни 2019 г. взима участие в 24-часовото състезание на прочутата немска писта „Нюрбургринг“, клас SP8, и успява да триумфира като най-бързия на трасето.

Никола Абаджиев – Коки 

Вторият български атлет на Red Bull, достига второ място на Световната купа по кайт свободен стил, участник в състезанието Master of the Ocean в Доминиканската република и редица други републикански, в които се нарежда сред първенците.

Димитър Мазнейков – Дидо 

Национален шампион по планинско колоездене пет поредни години и една от обещаващите млади надежди в републиканския даунхилър.

Веселин Овчаров

Световен рекордьор в акробатичния парапланеризъм, единствения професионален акропилот в България. Летял е в небето над Чили, Колумбия, Хавай, Бразилия като участник в редица състезания в дисциплината му.

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.