Тодор Спасов и Рияна Ифланд търсят най-добрите места за височинни скокове във вода у нас

Двойката с впечатляващ проект, в търсене на най-добрите места за скачане във вода в родината ни

0


Дата на събитието: 03.11.2020

Сподели

Shares
Снимка: redbullcontentpool

В продължение на седмица двойката прекоси България от запад на изток в търсене на най-подходящите условия. Сини Вир, Зелени Вир, Дяволски Мост, Тюленово и област Германка, Созопол са част от локациите, през които двамата преминаха, следвани от снимачния екип на KAMAK FILMS.

Общият им проект, наречен „В търсене на скалите – България“, представя най-необичайните локации у нас, откъдето никой, освен Ифланд и Спасов, не би скочил.

Снимка: redbullcontentpool

Двамата се запознават преди 6 години във Франция, малко след като Рияна слиза от круизен кораб, където е част от шоу с височинни скокове. Не след дълго, Тодор се превръща в нейн партньор като става и главен треньор на най-добрата жена скачачка в света.

„Той пътува с мен на повечето от състезанията. Тодор също има дългогодишен опит в скоковете от височина и е чудесно да можеш да получиш съвет от някой, който те познава отлично.“

Снимка: redbullcontentpool

През 2019 г. Ифланд става най-добрата жена в скоковете във вода на планетата, след като печели 9 от 9 състезания в сериите Red Bull Cliff Diving, а в последния кръг прави 4 скока, които събират рекорден брой точки в историята на състезанието.

В началото на месец октомври Red Bull атлетката направи първия някога скок във вода на 120 м под морското равнище в солна мина в Румъния.

С какво ще ни изненада този път, ще разберем на 3-ти Ноември, когато ще бъде премиерата на видеото, направено в България.

Снимка: redbullcontentpool

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.