MaxBASS на Spirit of Burgas

0


Дата на събитието: 12.08.2011

Сподели

Shares

MAХ BASS

В деня на започването на може би най- интересното музикално събитие у нас представяме MaxBASS – новата сцена на водещия български летен фестивал, която ще е точно до главната сцена и ще се захранва от масивна звукова система, ще представи топ ниво лайнъп и голямо количество ниско честотни вибрации. Български и международни изпънители ще помогнат за трансформирането на мястото наоколо и превръщането му в естествен хабитат за феновете на futuristic rhythmic bass музиката.

Програмата на сцената е внимателно подбрана и програмирана от промоутърите на MIRIZMA, така че да влючва и DJ –и, и живи изпълнения с изразен афинитет към avant-garde dancehall и dubstep, drumandbass и dub по-специално.

Петък вечер MaxBASS ще посрещне една от легендите на atmospheric drum and bass – изпълнителят и собственик на лейбъла Soundtrax, известен като Big Bud /United Kingdom/. Съботата ще е посветена на дъбстепа с французинът Von D, известен с многобройните си шоута из цял свят, изнесени през 2010 и 2011, и топ издания за лейбъли като Boka и Argon между другото. Специалният гост в неделя ще бъде руснакът Kelt, който ще представи своята scratchie селекция. Водещ през всички вечери ще бъде добре познатият и много ценен заради предишни появи в събития на H.M.S.U. – MC Coppa.

Българските изпълнители ще бъдат достойно представени от артисти от водещи местни музикални формации като H.M.S.U, Artmospheric, Mirizma, Zionlionz, BassWarriors, Play и други. MaxBASS ще приветства ветераните на електро-акустичният дръм енд бас – R.O.B.T.F, заедно с други живи проекти като Kliment /Artmospheric/ и Hyperqube /Mirizma/. На сцената ще се изявят и основателите на H.M.S.U. – jungle/techstep умовте Targy и Аcidtrip, докато повече барабни ще има от Zion /Zionlionz/, Monk /BassWarriors/ и младите таланти Faith и Techdown.

Българският реге талант NRG D ще представи новия си албум, докато Стоян от Play Events представя едночасов видео-микс. Забележително появяване в лайнъпа ще направи с предстоящото си шоу талантливата изпълнителка на чело – Magdalena Petrovitch. Тя ще бъде акомпанирана от добре познатия dubstep/dnb селектор ЕХо, който вече е печелил аплодисментите на миналогодишното издание на Drum’n’Jazz. Във лайнъпа ще се включат и Fortunah /Mirizma/, Dynamic /Mirizma/, Chakradancer Live!, Cinnamint /Artmospheric/, DaftDub и други.

За визуалните ефекти в реално време ще се грижи PsyWarrior /BassWarriors/, а звуковата система ще бъде построена и поддържана от саунд-специалистите на ClearSound.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.