Red Bull Moreni Challenge 2020: Най-бързите и смели мъже и жени ще се състезават в бягане по Морените на 19-ти септември

Само най-бързите 25 мъже и 15 жени се класираха за финала

0
 

Сподели

Shares

 

Снимка: redbullcontentpool

На 13-ти септември приключиха квалификациите на екстремното бягане Red Bull Moreni Chalenge. От 80 участника, пробягали трасето между 3-ти август и 13-ти септември, само най-бързите 25 мъже и 15 жени се класираха за финала тази събота (19-ти септември) от 11:00ч.

Сред най-добрите времена попаднаха тези на Петър Иванов (5:18мин), Андрей Гридин (5:33мин), Вихрен Костадинов (6:03мин), а миналогодишният победител Александър Спасов се класира с 8-мо време и 6:42 мин.

При жените най-бързи са Кристина Иванова (8:58мин), Силвия Младенова (9:12мин) и Eлена Димитрова (9:59мин).

Снимка: redbullcontentpool

Шампионите в Red Bull Moreni Challenge 2020 ще имат възможността да участват в най-стръмното и екстремно uphill бягане през 2021 година – Red Bull 400 в Словения.

Партньорите на събитието Basecamp Shop ще се погрижат най-бързите мъж и жена да бъдат подходящо екипирани с маратонки за планинско бягане Scarpa, а Pulse Fitness and Spa предоставят безплатни карти за фитнес за всички на почетната стълбичка, за да не губят форма през цялата година.

За трета поредна година водещ на събитието ще бъде Деян Славчев – Део.

Снимка: redbullcontentpool

Екстремната група фотографи, видеографи и дрон пилоти от KAMAK Films ще се погрижат зрителите да получат подробна картина от случващото се на хилядолените камъни.

Събитието ще има live отразяване на страницата във Фейсбук и Инстраграм профила @redbullbulgaria.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.