„Вчера, началото на една история, днес нашата най-голяма любов“ : Италианският бранд Laica 1946 идва в България

Шоколадите Laica 1946 - 70 годишна традиция, страст и качество

0
 

Сподели

Shares

Laica 1946 е история за страстта, традицията и любовта към шоколадa, която се ражда в Арона през 1946 г. Зад марката стои основателят ѝ г-н Лино Сайни, предприемач, който успява да предаде на децата си любовта към какаовото изделие, работата и очарованието на това да създаваш радост.

Андреа, Фабио и Лусия Сайни са горди наследници на баща си, правейки от Laica една от водещите компании в производството и продажба на пралин и други шоколадови изделия.

„Историята на семейния ни бизнес и успехът ни, няма да имат никакво значение, ако не се стремим към нещо по-голямо от това“.

Това е причината за постоянните иновации, както технологични, така и персонални, разработване на нови продукти, подобряване на асортимента, което характеризира производството и позволява на марката да се наложи на националните и международни пазари.

Компанията разполага с  около 250 служители, които гарантират производствени смени 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, превръщайки се в сърцето на една развиваща се компания. Ежедневно Laica 1946 произвежда пет милиона шоколада.

С 11 модерни производствени линии, днес Laica  1946 предлага асортимент от над 100 различни шоколадови продукта за общо над 1000 референции.

След известни шоколадови монети, измислени от Лайка през 50-те години, днес има много видове шоколадови бонбони, които компанията произвежда: бонбони с или без пълнеж, шоколадови топчета, типичните джандуоти и кремини, да не забравяме и вкусната череша Ликьор Боери.

Шоколадите Laica навлизат за първи път на българския пазар и от тази седмица могат да бъдат намерени на щандовете на Кауфланд в страната. Не пропускайте да опитате истински италиански шоколад, съчетаващ ниска цена и високо качество!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.