Застраховка „Моите вещи“ ще предпазва велосипедите и другите ни джаджи от увреждания при инциденти

УНИКА България стартира продажбите на изцяло нов застрахователен продукт

0
 

Сподели

Shares

От месец септември застрахователна компания УНИКА България стартира продажбите на изцяло нов застрахователен продукт, който предлага възможност за сключване на две отделни застраховки на лични вещи – застраховка на велосипеди, триколки и/или тротинетки и застраховка на диоптрични очила.

„Моите вещи“ е продукт, ориентиран изцяло към едни от най-любимите и рискови предмети за клиентите, които изключително често са застрашени от нанасяне на различни вреди.

Иновативният продукт „Моите вещи“ предлага застрахователно покритие на велосипеди, тротинетки и/или триколки, включително и електрически срещу най-честите и възможни рискове, като пълна загуба или частична вреда, причинени от кражба чрез взлом, грабеж, удар при пътно произшествие, злоумишлени действия от трети лица, вандализъм и други.

В допълнение клиентите получават и възможност да сключат покритие „Обща гражданска отговорност“ за нанесени вреди на трети лица в резултат на ползване на застрахования предмет както и покритие „Злополука“, включващо изплащане на обезщетение при контузия, причинила трайна неработоспособност или летален край.

С продукта „Моите вещи“ могат да се застраховат както велосипед, тротинетка и/или триколка, така и прилежащи към тях аксесоари, така че клиентите да бъдат напълно спокойни за цялото си оборудване, чиято материална стойност често надхвърля тази на автомобил от по-нисък клас, но са далеч по-уязвими за щети.

„Моите вещи“ предлага на клиентите и застраховка с покритие за диоптрични очила, слънчеви очила с диоптрични стъкла и очила за работа с компютър с коригиращи зрението стъкла. Въпреки нерядко високата си финансова стойност, очилата лесно могат да бъдат увредени при падане или сядане върху тях, а ако това се случи, УНИКА ще изплати нанесените щети. Покритието важи за цял свят, периодът може да бъде от 1 ден до 1 година, а вноските по застраховката позволяват да бъдат разсрочвани спрямо предпочитанията на клиента без оскъпяване.

Застраховката „Моите вещи“ е продължение на стремежа на застрахователна компания УНИКА България да предлага застрахователни продукти, изцяло съобразени с потребностите на клиентите и потребителското поведение. Продуктът е изключително облекчен от изисквания при сключване, като УНИКА не изисква оглед на състоянието на велосипеда, тротинетката и/или триколката или диоптричните очила, което е продиктувано от утвърдената ѝ през изминалите години застрахователна политика да вярва изцяло на своите клиенти.

Танц, слънце
Снимка: besame.cr

Вече повече от две години УНИКА предоставя възможност на своите клиенти и партньори сами да описват настъпилите щети и състоянието на застрахованото имущество или автомобил при възникнало застрахователно събитие. Именно въз основа на тази подадена информация, застрахователят изплаща претърпените вреди. Като европейски и надежден застраховател, УНИКА България се стреми застрахователните процеси да бъдат изключително гъвкави, облекчени и изцяло клиентски ориентирани, без да поставят под съмнение доверието си към своите клиенти и партньори.

Пълна информация за застраховките в „Моите вещи“ може да се получи на сайта uniqa.bg, във всеки офис на УНИКА или на имейл: info@uniqa.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.