Слаклайн парк на Modis и Win4Youth ще забавлява посетителите на „Европейска седмица на спорта“

Атракционът ще се използва безплатно на 26 септември пред НДК

0


Дата на събитието: 26.09.2020

Сподели

Shares
Снимка: Ванеса Попова/Пловдив 2019

Благодарение на Modis и тяхната програма за насърчаване на спорта Win4Youth, врамките на #BeActive Европейска седмица на спорта (23-30 септември), за един ден градинката пред НДК ще се сдобие със слаклайн парк, който ще забавлява гостите по време на събитието.

Инструктори ще се грижат за безопасността на желаещите да се докоснат до слаклайн изкуството и ще помагат със съвети и демонстрации на техники.

Паркът ще бъде изграден под вещото ръководство на един от най-активните слаклайнери в България Людмил Иванов и ще бъде достъпен на 26 септември като част от Селище на спорта и Европейска нощ на спорта.

Снимка: Ванеса Попова/Пловдив 2019

Ще разполага с ленти с различни нива на сложност – за начинаещи и напреднали. Лентите за начинаещи са с дължина под 10 м, като част от тях ще бъдат снабдени с допълнително въже за придържане. Няколко от лентите за напреднали пък ще бъдат с предизвикателната дължина от над 10 м.

За по-приключенски настроените са предвидени игри с разнообразни награди за начинаещи (най-дълго задържал се върху лентата) и напреднали (най-добър и чист трик). Участниците могат да спечелят бъф, канчета за поход или някоя от двете големи награди – соларна удароустойчива външна батерия с 5xUSB изхода, компас и фенер 4smarts Solar Power Bank Rugged TitanPack Slim 20,000mAh и спортна гривна Fitbit CHARGE 3 GRAPHITE / BLACK FB409GMBK!

Снимка: Ванеса Попова/Пловдив 2020

Спортното съоръжение има за цел да насочи внимание към спортната програма за насърчаване на активен начин на живот Win4Youth и как чрез спорт можем да правим добро. Програмата се осъществява у нас от Modis, световен лидер в предоставянето на професионални решения в областите IT и инженеринг. Повече за компанията и програмата им ще може да научите по време на събитието.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.