Заедно можем повече: Магазини Стената с дарение за Байк и Рън за Чепън 2020

В името на природата!

0
 

Сподели

Shares
Преди 8 години всичко започва като една смела идея-мечта на магазини Стената– чрез приключения и активен спорт на открито, да развият конкретна планинска дестинация. За всичките тези години над 5000 души преминават многобройните пътеки в района на Драгоман и Чепън планина.
В желанието си да помогнат на природата да възвърне своя естествен ритъм в района, решават Байк и Рън за Чепън тази година (2020) да бъде под надслов „Адреналин с кауза“. С това се ангажират да дарят парични средства на Сдружение за дива природа БАЛКАНИ и Община Драгоман за възстановяване на посетителската инфраструктурата около самото Драгоманско блато и Чепън планина.
Така, на 05 август 2020, превеждат сумата от 1600 лв. в знак на подкрепа и лична социална отговорност, с което изпълняваме волята на първите 330 записали се участници. Към днешна дата, състезателите, които са заявили своето желание да участват вече надхвърля 400 души.
В рамките на по-голямата кампания, водена от СДП „Балкани“ , в момента се очакват съгласувания и разрешения от страна на Община Драгоман и МОСВ, за да се започне реална работа на терен. Ще има място и за доброволчество, както и всяко ново дарение е добре дошло. Впечатлява подкрепата, която тази инициатива вече е заслужила.
Магазини Стената благодарят на всички записали се до момента за състезанието, както и на всички, които подкрепят каузата.
Повече информация за предстоящият Байк и Рън за Чепън 2020 може да откриете във Фейсбук страницата на събитието.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.